Arrangementet er fullført.

Ølakademiets Tema kurs – Sommerøl! hovedbilde
fredag 
17:00

Ølakademiets Tema kurs – Sommerøl!

ntso

Bli med på Ølakademiets temasmakinger som er lagt opp etter øltyper, land eller regioner. Eller et helt ektraordinært tema som ost og øl! Er du glad i mørke øltyper, IPA eller dansk øl? Da er dette kursene for deg!

På temasmakingene går ølguiden i dybden og finner frem spennede øltyper innenfor det tema det kjøres kurs i. Du får presentert historien til øltypen, det enkelte lands ølhistorie og -kultur eller annen form for fordypning i dagens tema.

De smaker på flere brygg av forskjellige øltyper eller land, fra mikrobryggerier. Historiene til bryggeriene, ølypen og/eller landets ølkultur hører selvsagt med.
Smakingen har varighet på omtrent 90 minutter og gir en generell viten om øl og øltradisjoner gjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.

Sommerøl er ikke bare pils! Her smakes det på alternative sommerøltyper som wit, saison, blond, pale ale, IPA, hvete-, sur, og fruktøl. Ølguiden gir deg også tipsene til sommerens mange retter!

Les mer her.

Tid fra kl. 17.00 – 18.30

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.