Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ølakademiets Tema kurs – Sommerøl! hovedbilde
fredag 
17:00

Ølakademiets Tema kurs – Sommerøl!

ntso

Bli med på Ølakademiets temasmakinger som er lagt opp etter øltyper, land eller regioner. Eller et helt ektraordinært tema som ost og øl! Er du glad i mørke øltyper, IPA eller dansk øl? Da er dette kursene for deg!

På temasmakingene går ølguiden i dybden og finner frem spennede øltyper innenfor det tema det kjøres kurs i. Du får presentert historien til øltypen, det enkelte lands ølhistorie og -kultur eller annen form for fordypning i dagens tema.

De smaker på flere brygg av forskjellige øltyper eller land, fra mikrobryggerier. Historiene til bryggeriene, ølypen og/eller landets ølkultur hører selvsagt med.
Smakingen har varighet på omtrent 90 minutter og gir en generell viten om øl og øltradisjoner gjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.

Sommerøl er ikke bare pils! Her smakes det på alternative sommerøltyper som wit, saison, blond, pale ale, IPA, hvete-, sur, og fruktøl. Ølguiden gir deg også tipsene til sommerens mange retter!

Les mer her.

Tid fra kl. 17.00 – 18.30

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
tirsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Vindkraft til havs – gratis foredrag
torsdag
17:00

Vindkraft til havs – gratis foredrag

Velkommen til teknologihistorisk torsdag på Teknisk museum.