Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ølakademiets Tema kurs – Sommerøl! hovedbilde
fredag 
17:00

Ølakademiets Tema kurs – Sommerøl!

ntso

Bli med på Ølakademiets temasmakinger som er lagt opp etter øltyper, land eller regioner. Eller et helt ektraordinært tema som ost og øl! Er du glad i mørke øltyper, IPA eller dansk øl? Da er dette kursene for deg!

På temasmakingene går ølguiden i dybden og finner frem spennede øltyper innenfor det tema det kjøres kurs i. Du får presentert historien til øltypen, det enkelte lands ølhistorie og -kultur eller annen form for fordypning i dagens tema.

De smaker på flere brygg av forskjellige øltyper eller land, fra mikrobryggerier. Historiene til bryggeriene, ølypen og/eller landets ølkultur hører selvsagt med.
Smakingen har varighet på omtrent 90 minutter og gir en generell viten om øl og øltradisjoner gjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.

Sommerøl er ikke bare pils! Her smakes det på alternative sommerøltyper som wit, saison, blond, pale ale, IPA, hvete-, sur, og fruktøl. Ølguiden gir deg også tipsene til sommerens mange retter!

Les mer her.

Tid fra kl. 17.00 – 18.30

Relaterte saker

Eventbilde: Slåttekveld i Botanisk hage
onsdag
17:00

Slåttekveld i Botanisk hage

Slåttemarkene er en av våre mest artsrike naturtyper. Se hvilke blomster som vokser på vår slåttemark og insektene som lever der, og bli med og slå enga.

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
onsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Drop-in: Slåttekurs på Ola Narr
torsdag
16:00

Drop-in: Slåttekurs på Ola Narr

I samarbeid med Norsk Botanisk Forening arrangerer Naturhistorisk museum slåttedugnad på Ola Narr, nærmeste naturområde til Botanisk hage.