Arrangementet er fullført.
Øl og mat i kombinasjon er nytt og spennende for de fleste – hvilke regler og kombinasjoner er riktige? Ølakademiet lærer bort kunsten øl og mat igjennom en sesongbasert meny, der valgene for de gode smakskombinasjonene forklares. Øl inngår i og til måltidet. Her får du lære grunnprinsippene for hvordan man skal bruke øl i og til mat, samt som krydder og smaksforsterker.
Opplevelsen vil garantert gi grobunn for eksperimentering med øl på kjøkkenet hjemme. Man får også de gode historiene om norske øl-, mat- og drikketradisjoner og tipsene til hvordan man kan arrangere den perfekte ølmiddag hjemme.
Vi slår et slag for øl til mat, velkommen til bords!
Menyen er sesongbasert – og satt sammen av våre kokker og øl-entusiaster Ronja Velten og Luis Herreros.
Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.
Bondens marked er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Velkommen til julemarked og stemningsfulle opplevelser på Bondens marked!