Arrangementet er fullført.

Nybegynnerkurs i ølbrygging – juleøl hovedbilde
torsdag 

Nybegynnerkurs i ølbrygging – juleøl

468_2014_10_01_143801

Mathallen Oslo – Torsdag 23. oktober 2014

Interessen for hjemmebrygging av øl har eksplodert i Norge og har blitt en stor hobby og lidenskap for mange. Bli med og brygg juleøl på norske tradisjoner!

Bryggekurset gir deltakerne den teoretiske og praktiske fagkunnskap som er nødvendig for å kunne lage sitt eget øl. 

Midtveis i kurset serveres «En liten smak av Mathallen», en spennende meny satt sammen av signaturrettene til flere av aktørene i hallen. Menyen varierer avhengig av sesong og råvaretilgang. Rettene serveres på deletallerkener satt ut på bordene, og er en flott måte å smake på mye av det som hallen har å by på. «En liten smak av Mathallen» kombineres med tre smaker øl.

På kurset lærer du om:

Bruk av bryggelogg
Forskjellige malttyper og dens egenskaper
Bryggeprosessen på Beer Brew
Bruk av fra «boil in bag» til mikrobryggeri 
Nedkjøling
Gjærtyper og dens egenskaper
Renhold og hygiene
Lagring og oppbevaring

Pris: Kr. 795,- per person. Dette inkluderer kursmateriell, «En liten smak av Mathallen» og 3 smaker øl.

Påmelding kan gjøres her. 

Tid: kl. 18.00 – 21.00 

Relaterte saker

Eventbilde: Live digitalt vinkurs: Chardonnay
lørdag
20:00

Live digitalt vinkurs: Chardonnay

Vinkurs hjem i stua! I løpet av ca 1,5 time vil du få en god teoretisk innføring og smake to spennende viner.

Eventbilde: Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs
fredag
20:00

Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs

I løpet av ca 1,5 time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende viner.