Søk i Aktiv i Oslo

Nå dine mål – lær av vinnerskallene hovedbilde

Nå dine mål – lær av vinnerskallene

ntso

Hva kan vi lære av Bjørn Dæhlie, Suzann Pettersen, Magnus Carlsen, Cecilia Brækhus og Petter Northug? Egenskapene som gir suksess i idretten er også verdifulle for alle oss andre som ønsker å realisere drømmer og mål.

Kurset Vinnerskaller er bygget opp rundt hvordan våre beste toppidrettsutøvere jobber mentalt for å utvikle sine ferdigheter, nå sine mål, og lykkes i avgjørende øyeblikk. Deres måte å tenke på har stor overføringsverdi til andre livsarenaer, og de egenskapene som gir suksess i idretten er også verdifulle for alle oss andre som ikke drømmer om å bli verdensmestere, men som ønsker å realisere drømmer og mål i våre egne personlige liv og i arbeidslivet.

De mentale teknikkene og ferdighetene som skaper utvikling og mestring for våre fremste toppidrettsutøvere, er også relevante for alle andre som ønsker å nå mål og prestere bedre. Ved å delta på dette kurset kan du bli inspirert til utvikling, få bedre forutsetninger for å lykkes med å realisere prosjekter som du kanskje synes virker litt store for deg, og å utnytte mer av ditt potensiale for mestring i arbeidslivet og personlig.

Du kan få bedre tro på egne ferdigheter og sterkere motivasjon for å gyve løs på oppgaver du tidligere har unngått, fordi du har vært redd for å mislykkes. Kanskje ønsker du å utvikle deg på jobben, gå et kvarter raskere i Birkebeineren, utgi en bok, nå til topps på Galdhøpiggen, gjennomføre den store reisen du har drømt om hele livet, eller å komme i gang med regelmessig trimming.

Kurset tar for seg mental trening, hvordan vi kan jobbe bedre med målsettinger for å lykkes, hvordan vi kan etablere en positiv indre dialog som styrker troen på oss selv og egne ferdigheter, hvordan vi kan styrke vår egen motivasjon og selvtillit for å prestere bedre, og hvordan vi kan bli bedre på å mestre stress og holde fokus på de oppgavene vi ønsker å løse.

Kurset er lagt opp som en blanding av forelesning, gruppearbeid og individuell coaching. Kursdeltakerne trenger ikke ha et definert mål ved kursstart, men det er nyttig at man har en idé om på hvilket område i livet man ønsker å jobbe med endring.

Boka «Norske vinnerskaller – veien til mental styrke og gode prestasjoner» er inkludert i kursavgiften

Kurset koster kr 2 950.- inkludert deilig hjemmelaget lunsj, kursbevis og boken “Norske vinnerskaller”.

Om boka Norske vinnerskaller:

https://www.aftenposten.no/100Sport/golf/Idrettsstjernenes-storste-vinnerskaller-397772_1.snd#.Ul6dKxZMbCo

https://www.tanum.no/_livssyn/selvutvikling/norske-vinnerskaller-arne-jørstad-riise-9788202421878

For mer info: https://www.westerdalskompetanse.no/kurs/na-dine-mal-laer-av-vinnerskallene/


Maridalsveien 17
0178 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.

Eventbilde: Kurs i street food
tirsdag
17:00

Kurs i street food

Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.