Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Mnozil Brass – Phoenix hovedbilde
fredag 
19:00
Bærum Kulturhus

Mnozil Brass – Phoenix

Som en Fugl Føniks reiser Mnozil Brass seg fra pandemi-asken. «Phoenix» er turnétittelen som den østerrikske brass-septetten nå reiser verden rundt under. Stikkord: humor og virtuositet i stilsikker miks.

I de nesten 27 årene Mnozil har eksistert, har humoren og gjøgleriet ligget der som et solid fundament. Sammen med instrumentferdigheter på et skyhøyt nivå blir dette en miks som virkelig har funnet sitt publikum. «Phoenix» markerer en ny epoke for brassvirtuosene: nå skal også livets seriøse aspekter gjennomgå ensemblets elleville humorsjonglering og omkalfatring av den klassiske musikken.

Med alder og erfaring kommer visdom, noe Mnozil drar nytte av når de skal fininnstille humor-siktet i et post-pandemisk underholdningslandskap. Som en musikkens Fugl Føniks stiger de sju opp av asken skapt av pandemien og gir oss en solid dose med det vi trenger mest: livsglede, latter og imponerende musisering.

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.