Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Mnozil Brass – Phoenix hovedbilde
fredag 
19:00
Bærum Kulturhus

Mnozil Brass – Phoenix

Som en Fugl Føniks reiser Mnozil Brass seg fra pandemi-asken. «Phoenix» er turnétittelen som den østerrikske brass-septetten nå reiser verden rundt under. Stikkord: humor og virtuositet i stilsikker miks.

I de nesten 27 årene Mnozil har eksistert, har humoren og gjøgleriet ligget der som et solid fundament. Sammen med instrumentferdigheter på et skyhøyt nivå blir dette en miks som virkelig har funnet sitt publikum. «Phoenix» markerer en ny epoke for brassvirtuosene: nå skal også livets seriøse aspekter gjennomgå ensemblets elleville humorsjonglering og omkalfatring av den klassiske musikken.

Med alder og erfaring kommer visdom, noe Mnozil drar nytte av når de skal fininnstille humor-siktet i et post-pandemisk underholdningslandskap. Som en musikkens Fugl Føniks stiger de sju opp av asken skapt av pandemien og gir oss en solid dose med det vi trenger mest: livsglede, latter og imponerende musisering.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på kick-off for Beats & Bites på Paleet Food Hall!
fredag
18:00

Bli med på kick-off for Beats & Bites på Paleet Food Hall!

Start helgen på best mulig måte hos Paleet Food Hall. Det blir god stemning med DJs, digg mat og byens billigste øl og bobler.

Eventbilde: Humor på HALLOi – sesongfinale!
fredag
19:00

Humor på HALLOi – sesongfinale!

Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.

Eventbilde: Bondens Marked – Bærums Verk
lørdag
10:00

Bondens Marked – Bærums Verk

På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked.