Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Mnozil Brass – Phoenix hovedbilde
fredag 
19:00
Bærum Kulturhus

Mnozil Brass – Phoenix

Som en Fugl Føniks reiser Mnozil Brass seg fra pandemi-asken. «Phoenix» er turnétittelen som den østerrikske brass-septetten nå reiser verden rundt under. Stikkord: humor og virtuositet i stilsikker miks.

I de nesten 27 årene Mnozil har eksistert, har humoren og gjøgleriet ligget der som et solid fundament. Sammen med instrumentferdigheter på et skyhøyt nivå blir dette en miks som virkelig har funnet sitt publikum. «Phoenix» markerer en ny epoke for brassvirtuosene: nå skal også livets seriøse aspekter gjennomgå ensemblets elleville humorsjonglering og omkalfatring av den klassiske musikken.

Med alder og erfaring kommer visdom, noe Mnozil drar nytte av når de skal fininnstille humor-siktet i et post-pandemisk underholdningslandskap. Som en musikkens Fugl Føniks stiger de sju opp av asken skapt av pandemien og gir oss en solid dose med det vi trenger mest: livsglede, latter og imponerende musisering.

Relaterte saker

Eventbilde: AkevittCruise på den historiske fullriggeren fra 1937
lørdag
17:15

AkevittCruise på den historiske fullriggeren fra 1937

De inviterer til Akevitt-tur igjen – en deres mest populære fjordturer! Smak på ulike akevitter, lær av en dyktig akevittekspert, og nyt en deilig rekebuffet mens du seiler på fjorden.

Eventbilde: Heine Aleine – og to til
lørdag
18:30

Heine Aleine – og to til

Det finnes mange musikere og det finnes mange artister, men det er ikke mange som kan kalle seg entertainer. Sangeren Heine Totland er en av de få. Dette musikalske humorshowet må rett og slett oppleves.

Eventbilde: Hits For Quiz – musikkquiz med live band
lørdag
19:00

Hits For Quiz – musikkquiz med live band

HITS FOR QUIZ er pubvarianten av Beat for Beat. Her blir det kjente låter fra husbandet og morsomme oppgaver.