Arrangementet er fullført.
På dette kurset fokuseres det på hvordan man kan spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er falafel med naanbrød, stekt ris med grønn curry, patatas bravas og shea-pudding. Vi bruker inspirasjon fra flere deler av verden.
Oppstart kl 17:00 på hverdager og kl 13:00 på lørdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1.250,-per person
Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.