Arrangementet er fullført.
Kokkene viser alle små tips og triks som til syvendeog sist blir til en imponerende shearing meny du kan lage hjemme.
Under demonstrasjonen blir det vist retter for fingermat, småretter og snacks. De går gjennom teknikker og retter som puffet skinn og brød, emulsjoner, croquette og forskjellig friteringsteknikker, potetvafler, infuserte drinker, ceviche og retter basert på fisk, skalldyr og kjøtt. Kurset er et rent demonstrasjonskurs, der du som deltager får smaksprøver underveis, lærer og observerer.
Tid fra kl. 17.00 – 19.00
Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.