Arrangementet er fullført.
Et grunnkurs går over tre kvelder á tre timer. Hver økt tar for seg et tema og du lærer å lage flere retter per økt. Dette kurset er for deg som vil lære mer enn én meny, og boltre deg i de kjente smakene fra India og indiske restauranter.
Grunnkurset består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag. Her lærer du fingermat med fisk og grønnsaker, sunn vegetarmat med linser og bønner. Festmeny med tandoori, nan og alt som hører med. I tillegg lærer du om desserter og får en grundig innføring i ulike typer av tilbehør drikke og chapati. Vår erfaring er at deltagerne raskt mestrer grunnprinsippene og er klare til å prøve seg på egenhånd.
Kurset inneholder :
Kurset lærer deg om de mest sentrale krydderne på det indiske kjøkken, og hvordan du bruker de. Under foredraget serveres indisk chai og enkle, glutenfrie blandinger. Etter maten introduseres du for Nirus munnoppfrisker. Etter 3 økter kan du lage nærmest 15-16 klassiske retter. Hver økt avsluttes med et kulinarisk måltid du har vært med på å lage.
Kurset inkluderer :
– Kurskjøkken
– Ingredienser
– Utstyr
– Kokkekurs
– Oppskriftshefte
– Dvd ”Indisk mat på norske fat”
– Rengjøring og oppvask
– Tre autentiske måltider og servering
På våre kurs får du ansvar for å lage rettene selv under kyndig veiledning og instruksjon. Deltaker er med på å kutte, steke, kjevle, pynte og selvsagt inntar vi måltidet på indisk vis. Aktiv deltagelse gir stort læringsutbytte og gir trygghet når rettene skal lages på eget kjøkken etter fullført kurs.
Etter dette kurset kan du imponere omgangskretsen med et bredt spekter av gode dufter og smakfulle retter fra det nord-indiske kjøkken,
Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.
Christer Bådsvik fra Ringnes kommer på besøk med mye godt juleøl i sekken. Her skal man lære litt, smake masse øl og kose seg.
Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.