Arrangementet er fullført.

Matkurs: indisk grunnkurs hovedbilde
mandag 
18:00
Masalamagic AS

Matkurs: indisk grunnkurs

Et grunnkurs går over tre kvelder á tre timer. Hver økt tar for seg et tema og du lærer å lage flere retter per økt. Dette kurset er for deg som vil lære mer enn én meny, og boltre deg i de kjente smakene fra India og indiske restauranter.

Grunnkurset består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag. Her lærer du fingermat med fisk og grønnsaker, sunn vegetarmat med linser og bønner. Festmeny med tandoori, nan og alt som hører med. I tillegg lærer du om desserter og får en grundig innføring i ulike typer av tilbehør drikke og chapati. Vår erfaring er at deltagerne raskt mestrer grunnprinsippene og er klare til å prøve seg på egenhånd.

Kurset inneholder :

  • Foredrag om krydder og ingredienser
  • Detaljert gjennomgang av oppskrifter
  • Praktisk instruksjon og veiledning

Kurset lærer deg om de mest sentrale krydderne på det indiske kjøkken, og hvordan du bruker de. Under foredraget serveres indisk chai og enkle, glutenfrie blandinger. Etter maten introduseres du for Nirus munnoppfrisker. Etter 3 økter kan du lage nærmest 15-16 klassiske retter. Hver økt avsluttes med et kulinarisk måltid du har vært med på å lage.

Kurset inkluderer :

– Kurskjøkken

– Ingredienser

– Utstyr

– Kokkekurs

– Oppskriftshefte

– Dvd ”Indisk mat på norske fat”

– Rengjøring og oppvask

– Tre autentiske måltider og servering

På våre kurs får du ansvar for å lage rettene selv under kyndig veiledning og instruksjon. Deltaker er med på å kutte, steke, kjevle, pynte og selvsagt inntar vi måltidet på indisk vis. Aktiv deltagelse gir stort læringsutbytte og gir trygghet når rettene skal lages på eget kjøkken etter fullført kurs.

Etter dette kurset kan du imponere omgangskretsen med et bredt spekter av gode dufter og smakfulle retter fra det nord-indiske kjøkken,

Relaterte saker

Eventbilde: Mat*Larm 2021
torsdag

Mat*Larm 2021

Mat*Larm er en matfestival i Oslo som ønsker å rette fokus på historien bak maten, møtet mellom bonde og kokk, og skape kreative og unike matopplevelser som overrasker deg som gjest.

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.