Arrangementet er fullført.

MATKURS: Barnemat – mat til de aller minste hovedbilde
mandag 
12:00

MATKURS: Barnemat – mat til de aller minste

ntso

MATKURS: Barnemat – mat til de aller minste

Berik familiematen!
Vi damper, koker og baker frukt, korn og grønnsaker slik at også de aller minste får i seg sesongens gode råvarer.

Kursholder er Camilla Wilse

Tid: Mandag 2. juni kl 12.00-14.30
Sted: Sæterhytten ved Norsk Folkemuseum

Kr 500,- (kr 400,- for medlemmer i Biologisk-dynamisk Forening)

Klikk her for påmelding >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.