Arrangementet er fullført.
Illustrasjonsfoto: Noema Pérez / Flickr
Hva er TAPAS? Ofte blir tapas servert som små fyrige smaksopplevelser på en pytteliten tallerkener. Et lokk du kan legge på ølglasset eller sherryen så fluene ikke faller ned i glasset ditt? Det fortelles ofte en god historie om tapasens opprinnelse. Historien går på at den første tapa ble servert som et lokk på et sherryglass for holde fluene unna. Det ble etterfulgt av en skred forskjellige småretter der poenget var å drikke en drink, og spise en tapa.
Matkurs.no vil ta deg med på en liten tur gjennom en av spennende matkultur. Du får være med på å bygge opp en tapasbar fylt av gode retter som for eksempel: Omelett med poteter og løk, klippfisk krummelurer, rissalat fra Andalucia, gratinerte blåskjell, marinert og fritert steinbit, akkar i grønn saus, poteter kokt i salt, lune egg med Seranoskinke, sjampinjonghatter med skinke og hvitløk, salat av ovnsstekte grønnsaker, marinert ost og oliven, blåost pure på toast, marinerte lammespyd, krydrede kjøttboller, mandelkake, marinerte muslinger, salat med aubergine, paprika og tapenade.
Pris: 1250,-
Her ønskes det velkommen til en kveld med Merete Bø sine viner og Shaun Bartletts sanger. Direktesending hvor begge gjør det de er best på!
Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.
I løpet av ca 1,5 time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende viner.