Søk i Aktiv i Oslo

Matkurs – lær å lage tapas hovedbilde

Matkurs – lær å lage tapas

Tapastallerken. Illustrasjonsfoto: Noema Pérez / Flickr
Illustrasjonsfoto: Noema Pérez / Flickr

Hva er TAPAS? Ofte blir tapas servert som små fyrige smaksopplevelser på en pytteliten tallerkener. Et lokk du kan legge på ølglasset eller sherryen så fluene ikke faller ned i glasset ditt? Det fortelles ofte en god historie om tapasens opprinnelse. Historien går på at den første tapa ble servert som et lokk på et sherryglass for holde fluene unna. Det ble etterfulgt av en skred forskjellige småretter der poenget var å drikke en drink, og spise en tapa.

Matkurs.no vil ta deg med på en liten tur gjennom en av spennende matkultur. Du får være med på å bygge opp en tapasbar fylt av gode retter som for eksempel: Omelett med poteter og løk, klippfisk krummelurer, rissalat fra Andalucia, gratinerte blåskjell, marinert og fritert steinbit, akkar i grønn saus, poteter kokt i salt, lune egg med Seranoskinke, sjampinjonghatter med skinke og hvitløk, salat av ovnsstekte grønnsaker, marinert ost og oliven, blåost pure på toast, marinerte lammespyd, krydrede kjøttboller, mandelkake, marinerte muslinger, salat med aubergine, paprika og tapenade.

Pris: 1250,-

Les mer om Tapaskurset og meld deg på >>

Relaterte saker

Eventbilde: «Kreftoverlevelse på nye måter» – Presentasjon av forskningsfunn og samtale
tirsdag
16:30

«Kreftoverlevelse på nye måter» – Presentasjon av forskningsfunn og samtale

Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Opplev Vigelandsparken med guide!
onsdag
18:00

Opplev Vigelandsparken med guide!

Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.