Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Matilda – The Musical hovedbilde
lørdag 
13:30
Folketeateret

Matilda – The Musical

For aller første gang settes den prestisjetunge og folkekjære musikalen Matilda the Musical opp i Norge.

Musikalen forteller den rørende, fantasifulle og sterke historien om Matilda, en ekstraordinær liten jente som, bevæpnet med en levende fantasi og et skarpt sinn, tør å ta et standpunkt og endre sin egen skjebne.

Forestillingen er underholdende for alle aldre! Voksne som barn vil bli la seg begeistre av historien om jenta med en fortryllende fantasi. Anbefalt fra 5 år og oppover.

Mer om handlingen:
Matilda er et meget spesielt barn med utrolige evner. Foreldrene hennes er så opptatt av å tjene penger og se på TV at de forsømmer datteren på det groveste. Hun finner tidlig trøst i bøkenes verden, og synes aldri at hun kan få lært nok. Omsider får Matilda begynne på skolen, men for en skole! Rektor Trunchbull er et tyrannisk monster som hater barn og som skaper skrekk og gru rundt seg. Men læreren, Frøken Honey er en varmhjertet kvinne som straks oppdager Matildas geniale evner. Når urettferdigheten blir for stor, utløses Matildas magiske krefter. Frøken Honey har en mørk hemmelighet, og Matilda må ta all sin styrke i bruk for å hjelpe henne og samtidig knekke rektors tyranni. De utroligste ting skjer!

Musikalen er et moderne eventyr med mange overraskende sekvenser. Men alt ender selvfølgelig godt, – for Matilda.

Les mer om musikalen og se tidspunkter her.

Relaterte saker

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Langåpent på Teknisk museum
torsdag
16:30

Langåpent på Teknisk museum

Langåpent museum hver torsdag. Grip muligheten til å nyte Teknisk museum også på kveldstid! 

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.