Arrangementet er fullført.

Vin fra Sør-Afrika hovedbilde
lørdag 
16:00

Vin fra Sør-Afrika

ntso

Vin fra Sør-Afrika er trendy og får en stadig større anerkjennelse og status. Denne smakekvelden byr på et lite dykk ned i dette vakre og fantastiske vinlandets mangfold og potensiale. Et land hvor kvaliteten har hatt en rivende utvikling, men hvor prisen fortsatt (heldigvis) henger etter.

Her skal det smakes på viner fra nye stjerneskudd og etablerte klassikere. Nese og smaksløker skal få hilse på både ferske og fruktige, og komplekse og utfordrende viner. Noen crispe bobler står også klar til å hilse på deg.

Den engelske vingudinnen Jancis Robinson kom nylig hjem fra Sør-Afrika med stjerner i øynene. Kanskje får du også noen favoritter etter denne kvelden?

Denne lørdagen smakes det på èn musserende, tre hvite og tre røde viner.

Vinsmakingen ledes av Gunnar Skoglund, sommelier, vinskribent og vinblogger (sjekk ut bloggen Husets vin). Han ble også kåret som vinner av Årets Vinblogg 2014.

Tidspunkt: Kl. 16-18

Pris: Kr. 400,- per person

Her kan du melde deg på.

Vil du bli medlem i Mathallens vinklubb? Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post til vinklubben@mathallen.no

Relaterte saker

Eventbilde: Digital Latteryoga
søndag

Digital Latteryoga

Bli med på digital latteryoga i høst? Åpent for alle som er nysgjerrig på latteryoga, og som trenger litt positivt påfyll i høstmørket.

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle

Eventbilde: Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse
torsdag
09:00

Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse

Marokkansk teater befinner seg i krysningspunktet mellom egen fortellertradisjon, det europeiske teateret og som kulturbevaring av folklore. Foredraget holdes på norsk.