Arrangementet er fullført.
Her inviterer Vinkurset.no og Mathallens Vinklubb til en kveld med tema “når nettene blir lange.”
Kraft og styrke, massive og bombastiske. Vi trenger noen råtasser når vinteren kommer. Vinene vi velger ut til denne kvelden vil vise deg at selv kraftige viner kan ha en letthet og eleganse i seg som gjør dem godt egnet til mat av mange slag.
I vinverdenen er det noen mørke hemmeligheter. Noen viner som er mørkere enn natten og nordsjøoljen. Som renner som blekk ut av glasset, men smaker forfriskende og delikat. Viner som sparker litt, men allikevel er herlige mot mye norsk mat. Bli med på en uvanlig kveld og smak deg bort fra det vanlige. Her blir det trøkk og moro, svarte tenner og ny viten. Vinene hentes inn fra fjern og nær, fra Andesfjellene til Douro-dalen, den franske rivieraen til Australia.
Dette er ofte viner som kan tåle litt lagring og krever mat med karakter. Vi henter ut noen godbiter som sammen med de andre smaksprøvene viser at dette er viner du trygt kan drikke og servere fremover i de beste lag.
Liora Levi er Nordisk mester for vinkelnere og vil sammen med en av Norges mest kjente vinkelnere, Ken Engebretsen, gi deg en uforglemmelig opplevelse denne kvelden.
Vil du bli medlem i Mathallens vinklubb? Send påmelding med navn og e-post til vinklubben@mathallen.no.
Pris: kr 395,- per pers.
Tid kl. 19.00 – 21.00
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Omvisningen «To fabrikker – tusen liv» gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde.