Arrangementet er fullført.

Mathallens vinklubb: Det andre Spania hovedbilde
torsdag 
19:00

Mathallens vinklubb: Det andre Spania

ntso

Kultviner og andre spennende viner fra «det andre Spania» er hva kveldens foreleser Gunnar Skoglund har funnet frem til denne smakekvelden i Mathallens vinklubb. De lar nemlig tradisjonell Rioja være tradisjonell Rioja, og beveger seg godt utenfor turisttråkket i jakten på nye spennende viner.

Til sammen går de på syv smaksbesøk i syv ulike regioner av Spania. De innleder med bobler selvsagt – og cava fra aller øverste hylle. Deretter lar de smaksløkene bli med på en helaften i nye vinopplevelser, fra høyt og lavt, både hvitt og rødt, og alt fra gode «hverdagskjøp» til eksklusive småpartier. Det er bare å glede seg.

Det smakes på 1 musserende, 2 hvite og 4 røde viner.

Vinsmakingen ledes av Gunnar Skoglund, sommelier, vinskribent og vinblogger. Han ble også kåret som vinner av Årets Vinblogg 2014.

Tidspunkt: Kl. 19-21

Pris: Kr. 450,- per person
Her kan du melde deg på.

Vil du bli medlem i Mathallens vinklubb? Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post til vinklubben@mathallen.no

Relaterte saker

Eventbilde: Digital Latteryoga
søndag

Digital Latteryoga

Bli med på digital latteryoga i høst? Åpent for alle som er nysgjerrig på latteryoga, og som trenger litt positivt påfyll i høstmørket.

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle

Eventbilde: Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse
torsdag
09:00

Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse

Marokkansk teater befinner seg i krysningspunktet mellom egen fortellertradisjon, det europeiske teateret og som kulturbevaring av folklore. Foredraget holdes på norsk.