Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Mathallens vinklubb: Det andre Spania hovedbilde
torsdag 
19:00

Mathallens vinklubb: Det andre Spania

ntso

Kultviner og andre spennende viner fra «det andre Spania» er hva kveldens foreleser Gunnar Skoglund har funnet frem til denne smakekvelden i Mathallens vinklubb. De lar nemlig tradisjonell Rioja være tradisjonell Rioja, og beveger seg godt utenfor turisttråkket i jakten på nye spennende viner.

Til sammen går de på syv smaksbesøk i syv ulike regioner av Spania. De innleder med bobler selvsagt – og cava fra aller øverste hylle. Deretter lar de smaksløkene bli med på en helaften i nye vinopplevelser, fra høyt og lavt, både hvitt og rødt, og alt fra gode «hverdagskjøp» til eksklusive småpartier. Det er bare å glede seg.

Det smakes på 1 musserende, 2 hvite og 4 røde viner.

Vinsmakingen ledes av Gunnar Skoglund, sommelier, vinskribent og vinblogger. Han ble også kåret som vinner av Årets Vinblogg 2014.

Tidspunkt: Kl. 19-21

Pris: Kr. 450,- per person
Her kan du melde deg på.

Vil du bli medlem i Mathallens vinklubb? Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post til vinklubben@mathallen.no

Relaterte saker

Eventbilde: Kunst mot kreft
lørdag
00:00

Kunst mot kreft

Verdens kreftdag 4. februar er i år en hyllest til det brede engasjementet for kreftsaken. Det blir kunstutstilling i Kreftforeningens Vitensenter lørdag 4. og søndag 5. februar.

Eventbilde: Guidet vandring: I hjertet av Oslo
lørdag
14:00

Guidet vandring: I hjertet av Oslo

Denne vandringen inneholder høydepunktene fra Oslo sentrum, og du får høre historier om kjente fanger, konflikter og liv og røre i Kvadraturen. Turen går hver lørdag kl 14.

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
torsdag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.