Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Mathallen Oslo: MAT OG VIN I KOMBINASJON – FOKUS PÅ SJØMAT hovedbilde
fredag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Mathallen Oslo: MAT OG VIN I KOMBINASJON – FOKUS PÅ SJØMAT

Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake og nyte det som blir servert og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.

Vi har tidligere hatt journalist Arnt Olav Klippenberg som gjest og han skrev begeistret et innlegg i Stavanger Aftenblad etter besøket hos oss. Hans opplevelse kan du lese mer om her.

Relaterte saker

Eventbilde: Arkitekturvandring: Henrik Bulls interiør i Nationaltheatret
tirsdag
17:00

Arkitekturvandring: Henrik Bulls interiør i Nationaltheatret

Arkitekten Henrik Bull satte sitt preg på Oslos prestisjebygg rundt forrige århundreskifte. Før han tok fatt på Historisk museum og regjeringsbygget, fullførte han det monumentale Nationaltheatret.

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
onsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
fredag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.