Arrangementet er fullført.
Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake og nyte det som blir servert og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.
Vi har tidligere hatt journalist Arnt Olav Klippenberg som gjest og han skrev begeistret et innlegg i Stavanger Aftenblad etter besøket hos oss. Hans opplevelse kan du lese mer om her.
Arkitekten Henrik Bull satte sitt preg på Oslos prestisjebygg rundt forrige århundreskifte. Før han tok fatt på Historisk museum og regjeringsbygget, fullførte han det monumentale Nationaltheatret.
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.