Arrangementet er fullført.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Du vil få innblikk gjennom kveldens meny som er steamed buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), ceviche lechede tigre (Peru), koftekebab av lam, yoghurt, naan (Tyrkia), gyoza med svin, svinebuljong (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert.
Menyen kan variere noe. Maten spises underveis i kurset.
Verdens kreftdag 4. februar er i år en hyllest til det brede engasjementet for kreftsaken. Det blir kunstutstilling i Kreftforeningens Vitensenter lørdag 4. og søndag 5. februar.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.
Bli med på omvisning og foredrag i utstillingen Kontroll, der vi ser på samiske gjenstander og snakker om tilbakeføring