Arrangementet er fullført.

Mat og vin i kombinasjon hovedbilde
fredag 

Mat og vin i kombinasjon

468_2014_12_09_151253

Mathallen Oslo – Fredag 20. mars 2015

Mat og vin i kombinasjon. Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?

På kjøkkenet kan vi trylle frem flotte retter basert på ferske og gode råvarer. Med litt kunnskap om grunnprinsippene rundt mat og vin i kombinasjon kan måltidet bli enda bedre.

Vil du lære om hvordan vi kan heve smaken i både maten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Her får du en innføring i prinsippene rundt mat og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått og det blir smaks prøver på ulike kombinasjoner.

Kokkene deres tilbereder fem ulike retter som dere alle fåren smakebit av. De forskjellige smaksprøvene får følge av to ulike viner.

Pris: Kr. 1.395,- pr. pers. inkl. drikke
Varighet: 3 timer

Tid fra kl. 17.00

Relaterte saker

Eventbilde: Digital Latteryoga
søndag

Digital Latteryoga

Bli med på digital latteryoga i høst? Åpent for alle som er nysgjerrig på latteryoga, og som trenger litt positivt påfyll i høstmørket.

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle

Eventbilde: Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse
torsdag
09:00

Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse

Marokkansk teater befinner seg i krysningspunktet mellom egen fortellertradisjon, det europeiske teateret og som kulturbevaring av folklore. Foredraget holdes på norsk.