Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Mat og vin i kombinasjon hovedbilde
fredag 

Mat og vin i kombinasjon

468_2014_12_09_151253

Mathallen Oslo – Fredag 20. mars 2015

Mat og vin i kombinasjon. Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?

På kjøkkenet kan vi trylle frem flotte retter basert på ferske og gode råvarer. Med litt kunnskap om grunnprinsippene rundt mat og vin i kombinasjon kan måltidet bli enda bedre.

Vil du lære om hvordan vi kan heve smaken i både maten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Her får du en innføring i prinsippene rundt mat og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått og det blir smaks prøver på ulike kombinasjoner.

Kokkene deres tilbereder fem ulike retter som dere alle fåren smakebit av. De forskjellige smaksprøvene får følge av to ulike viner.

Pris: Kr. 1.395,- pr. pers. inkl. drikke
Varighet: 3 timer

Tid fra kl. 17.00

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på omvisninger i helgene
lørdag
00:00

Bli med på omvisninger i helgene

Få enda mer ut av utstillingene og bli med på en av museets omvisninger i helgene!

Eventbilde: «Kreftoverlevelse på nye måter» – Presentasjon av forskningsfunn og samtale
tirsdag
16:30

«Kreftoverlevelse på nye måter» – Presentasjon av forskningsfunn og samtale

Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!