Arrangementet er fullført.

Mat og vin i kombinasjon hovedbilde
fredag 

Mat og vin i kombinasjon

468_2014_12_09_151253

Mathallen Oslo – Fredag 20. mars 2015

Mat og vin i kombinasjon. Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?

På kjøkkenet kan vi trylle frem flotte retter basert på ferske og gode råvarer. Med litt kunnskap om grunnprinsippene rundt mat og vin i kombinasjon kan måltidet bli enda bedre.

Vil du lære om hvordan vi kan heve smaken i både maten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Her får du en innføring i prinsippene rundt mat og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått og det blir smaks prøver på ulike kombinasjoner.

Kokkene deres tilbereder fem ulike retter som dere alle fåren smakebit av. De forskjellige smaksprøvene får følge av to ulike viner.

Pris: Kr. 1.395,- pr. pers. inkl. drikke
Varighet: 3 timer

Tid fra kl. 17.00