Arrangementet er fullført.

Mat og vin i kombinasjon hovedbilde
fredag 

Mat og vin i kombinasjon

468_2014_12_09_151253

Mathallen Oslo – Fredag 20. mars 2015

Mat og vin i kombinasjon. Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?

På kjøkkenet kan vi trylle frem flotte retter basert på ferske og gode råvarer. Med litt kunnskap om grunnprinsippene rundt mat og vin i kombinasjon kan måltidet bli enda bedre.

Vil du lære om hvordan vi kan heve smaken i både maten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Her får du en innføring i prinsippene rundt mat og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått og det blir smaks prøver på ulike kombinasjoner.

Kokkene deres tilbereder fem ulike retter som dere alle fåren smakebit av. De forskjellige smaksprøvene får følge av to ulike viner.

Pris: Kr. 1.395,- pr. pers. inkl. drikke
Varighet: 3 timer

Tid fra kl. 17.00

Relaterte saker

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.