Arrangementet er fullført.
«MaHoYe»-smakingen tar utgangspunkt i MALT, HOPS (humle) og YEAST (gjær), som er hovedingrediensene i all øl. Enkel smaking for alle som bare ønsker å lære litt mer om øl. Inkluderer: En guidet smaking av ulike øl, samt ost- og skinkeplanke som kombineres med ølen.
Dette er en smaking de tilbyr grupper på over 15 personer ved forhåndsbooking.
Om Ringnes Brygghus
Ringnes Brygghus skal være et sted hvor du, uavhengig av kunnskapsnivå, kan lære mer om ølkultur, bryggtradisjoner og varianter av øl. De har som mål å skape Oslos hyggeligste møteplass for alle som er glade i eller nysgjerrige på godt øl. Her vil det bli servert både nyutviklede øl fra deres nye mikrobryggeri og klassiske Ringnes-varianter.
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.