Arrangementet er fullført.
«MaHoYe»-smakingen tar utgangspunkt i MALT, HOPS (humle) og YEAST (gjær), som er hovedingrediensene i all øl. Enkel smaking for alle som bare ønsker å lære litt mer om øl. Inkluderer: En guidet smaking av ulike øl, samt ost- og skinkeplanke som kombineres med ølen.
Dette er en smaking de tilbyr grupper på over 15 personer ved forhåndsbooking.
Om Ringnes Brygghus
Ringnes Brygghus skal være et sted hvor du, uavhengig av kunnskapsnivå, kan lære mer om ølkultur, bryggtradisjoner og varianter av øl. De har som mål å skape Oslos hyggeligste møteplass for alle som er glade i eller nysgjerrige på godt øl. Her vil det bli servert både nyutviklede øl fra deres nye mikrobryggeri og klassiske Ringnes-varianter.
Et halvdagskurs som settes opp i skoleferier. Barna får være med på morgenforing, rengjøring og stell av ulike husdyr, samt lære hvorfor ulike raser trenger ulikt stell og har forskjellige behov.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
På kurset lærer du hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.