Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

LEGO-festival på Teknisk museum! hovedbilde
lørdag 

LEGO-festival på Teknisk museum!

ntso

LEGO-festival

Fra 23.9 til 12. 10 kan du i tre helger på rad og hele uke 40 boltre deg med ett tonn LEGO. Temaet er BUILD THE CHANGE. Vis oss hvordan du tror fremtiden ser ut! Se oversikt over byggetidene nederst!

BUILD THE CHANGE

Byggefesten er en av de mest populære tradisjonene på museet. Vi gjør Flyhallen om til byggesone. Der kan du se lage dine egne konstruksjoner, og bli inspirert av andres. Temaet i år er BUILD THE CHANGE. Hvordan tror du fremtiden vil se ut? I tillegg til egne byggverk, kan du bli med og bygge på en felles legovegg. Hva skjer når mange mennesker bygger en Legofigur?

BRIKKELAUGET

De voksne super-LEGO-byggerne i Brikkelauget viser hva kreativitet, nøye planlegging og tusenvis av timers LEGO-bygging kan gi av fantastiske resultater. Kanskje du blir inspirert?

PREMIER

Hvilke byggverk tenker du vil finnes i fremtiden? Er det en heis som også går sideveis og romfartøy som kan frakte oss til andre galakser? Vi vil se hva du lager! Hver helg trekker vi heldige vinnere av flotte Legosett! Skriver du navn, alder og tlf.nr på byggeprosjektet ditt, blir du med på trekningen.

VITENSHOW OG LEGOFILM

Det blir også Vitenshow i to av helgene og i hele høstferien. Har du ikke sjekket ut alle nyhetene i Vitensenteret og de nye utstillingene, anbefaler vi også å gjøre det. Husk at der er fine selfiespots for kule bilder mange steder i museet. Vi viser også Legofilmen!

Kom!

OBS, vi følger vanlig åpningstid for museet, selv om byggetidene er begrenset til denne oversikten:

Se: www.tekniskmuseum.no for åpningstider

BYGGETIDENE:

23.-24. sep.: Helgeprogram med LEGO (11-17)
30. sep.-1. okt.: Helgeprogram med LEGO (11-17)
2. okt.-6. okt.: Høstferie med LEGO (uten Brikkelauget) (11-17)
7. okt.-8. okt.: Helgeprogram med LEGO. Vitenshow utgår (11-17)
9. okt.: Mandagsåpent museum 9-16 grunnet høstferie i andre fylker. LEGO-bygging mellom 10 og 15.00
10. okt.-12. okt.: LEGO-bygging mellom 13 og 15.00.
12. okt.: LEGO-Sent (18 år, eget arrangement på FB kommer)

Relaterte saker

Eventbilde: Urban Circus – et familieshow
søndag
14:00

Urban Circus – et familieshow

Et familieshow for små og store du neppe har sett maken til. Her møter du sirkusartister med triks og ferdigheter som tilhører sjeldenheten. Sjonglering i verdenstoppen, trylling og komedie.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
mandag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
mandag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!