Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Standup på Klubbscenen – Nye tekster! hovedbilde
onsdag 
20:30
Latter

Standup på Klubbscenen – Nye tekster!

Velkommen inn i Latters eget lille laboratorium: Latterlaben! Hvor etablerte komikere tester ut splitter nytt materiale, og det nye humorgullet skal smis!

Dette er stedet hvor du garantert hørte det først!
Komikernes egen testplattform for standup, sketsj, karakter, sang – hva som helst. Kanskje dukker det opp en ny humorstjerne som debuterer på Latter for første gang også, hvem vet? Her kan alt skje!

Sammen med sitt one-man-band, Nickolas Main, inviterer Sandra Spjelkavik ulike komikere hver måned til å komme og prøve ut materialet sitt på Klubbscenen på Latter. Det er ingen regler, så lenge det er nytt.

For komikere er helt avhengig av å få testet ut nye tekster og innhold, og til det trenger de hjelp. Din hjelp.
Ta med en venn, kjæresten eller en kollega – vær komikernes humor-crash test dummies, og opplev splitter nytt materiale bli presentert for aller første gang.

Kanskje er du førstemann til å få se den neste store sketsjen spilles ut? Eller kanskje blir denne sketsjen aldri vist på en scene igjen noensinne. For er det egentlig morsomt? Er det gull eller er det gråstein? Det er det Latter skal finne ut av på Latterlaben med deres hjelp.

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
mandag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Finn Bjelkes popquiz på SALT
mandag
19:00

Finn Bjelkes popquiz på SALT

Velkommen til en morsom kveld og tidenes pop quiz med Finn Bjelke!

Eventbilde: OnklP på Bysommer
torsdag
21:00

OnklP på Bysommer

OnklP er tilbake! Og denne gangen gjør han det på egen hånd. Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum.