Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kveldskurs i slalåm for barn hovedbilde
tirsdag 
Furuholmen Friluft

Kveldskurs i slalåm for barn

Slalåm kveldskurs barn

Beskrivelse

Furuholmen Friluft har kveldskurs for alle og her har du mange muligheter om du er nybegynner eller øvet. Hva skal du velge? Hva passer for deg?

Er du nybegynner kan du ta heisen og ploge ned trollvannskleiva.

Du som er øvet svinger ned flere av bakkene i Oslo skisenter og kan ta begge heisene på Trollvann-siden. Viderekommende kjører i alle bakker og tar alle heiser, kjører med parallelle ski og er klar for å lære med teknikk med Carving. Nå begynner det å bli moro! Når du er kommet på dette nivået kan du melde deg på Jibbing med hopp og triks, teknikk-kurs med carving/portkjøring med mer. Vi kan også tilpasse undervisningen bare for deg på privattimer.

Det er ikke kurs tirsdag, onsdag og torsdag i vinterferien. Se vinterferien for egne kurs.

Hva sier kundene?

«Tusen takk for en super helg i Trollvann! Maken til læringskurve har jeg ikke sett maken til! Tusen takk til Kristin og dere andre på Furuholmen, Tage og Fabian har blitt helt gira på slalåm!!»

Glad mor:

Jeg henta 3 gutter, de var STOR-fornøyd med dagen, og ingen problemer ved henting, bare å være litt tålmodig 😉 Takk for den flotte innsatsen dere legger ned!

Jørgen

«Vil bare takke dere for kurset våre to guttunger deltok på i helgen. Var så gøy å se hvor godt de ble ivaretatt, at dere så hver enkelts barn behov, og at dere utstrålte trygghet/ omsorg. Guttene våre storkoste seg, og mestringsfølelsen hadde en bratt kurve. Til helgen blir det slalomkjøring 😉 «

Line og Tom Rune E.

Les mer og bestill et kurs her >>

Priser

7 uker kun kr 2.690,-
10 uker kun kr 3790,-

Dagskort er inkludert i prisen!!

Gi i gave

Hos Furuholmen Friluft kan du gi et kurs – eller deler av beløpet som gavekort som kan brukes på aktiviteter. En kjempefin og populær opplevelsesgave!

Les mer og bestill her >>

Relaterte saker

Eventbilde: «Orfeus’ trøst» – opera for babyer
fredag
13:00

«Orfeus’ trøst» – opera for babyer

En operaopplevelse for barn i alderen 0–3 år!

Eventbilde: Døden på Oslo S – en musikal av Égal teater
fredag
18:00

Døden på Oslo S – en musikal av Égal teater

Døden på Oslo S, en musikal basert på spillefilmen og bøkene av Ingvar Ambjørnsen med samme navn.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestival 2024
lørdag
00:00

Oslo Vegetarfestival 2024

Bli med på en drømmehelg med fantastisk god mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter og fantastiske mennesker!