Søk i Aktiv i Oslo

Kurs: Hvordan bruke øl i og til mat? hovedbilde

Kurs: Hvordan bruke øl i og til mat?

Øl og matkurs på AkersbergetLær ølsmaking i kombinasjon med mat når Ølakademiet holder kurs om øl og mat. Du får smake øltyper, i kombinasjon med smaksprøver av skalldyr, fisk, kjøtt, ost og dessert.

Skal vi drikke lyst eller mørkt øl, sterkt eller svakt øl, bittert eller mindre bittert øl? Hvordan skal vi velge øl i og til maten og hva er reglene? Hvilket glass skal vi velge? Ølakademiet gir deg svarene.

Hver deltaker får 3 håndpils, smaksprøver øl og mat.

Kurset avholdes på Akersberget, Maridalsveien 22, Kl. 1800 – 2100

Les mer og meld deg på her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Søndagstur i kvinnehistoriske spor
søndag
13:00

Søndagstur i kvinnehistoriske spor

Oslo Kvinnesaksforening inviterer til kvinnehistorisk byvandring. En spennende runde med stopp på steder med betydning for kvinners historie.

Eventbilde: Kjenn din by: Drømmen om den nye byen
onsdag
14:30

Kjenn din by: Drømmen om den nye byen

Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.