Arrangementet er fullført.

Kurs: Hvordan bruke øl i og til mat? hovedbilde
torsdag 

Kurs: Hvordan bruke øl i og til mat?

Øl og matkurs på AkersbergetLær ølsmaking i kombinasjon med mat når Ølakademiet holder kurs om øl og mat. Du får smake øltyper, i kombinasjon med smaksprøver av skalldyr, fisk, kjøtt, ost og dessert.

Skal vi drikke lyst eller mørkt øl, sterkt eller svakt øl, bittert eller mindre bittert øl? Hvordan skal vi velge øl i og til maten og hva er reglene? Hvilket glass skal vi velge? Ølakademiet gir deg svarene.

Hver deltaker får 3 håndpils, smaksprøver øl og mat.

Kurset avholdes på Akersberget, Maridalsveien 22, Kl. 1800 – 2100

Les mer og meld deg på her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.

Eventbilde: Samtale med Joachim Trier
tirsdag
19:00

Samtale med Joachim Trier

Oslo er sentralt i Triers filmer visuelt, tematisk og eksistensielt. Vi tar et dypdykk i hans Oslo-univers og kommer tettere byen vår sett gjennom Triers øyne.

Eventbilde: Helgeworkshop med 6-8 åringer
lørdag
16:15

Helgeworkshop med 6-8 åringer

Hit inviteres 6-10 åringer som vil være med på å skape, danse, synge, oppleve magi, action, fordype seg noe teaterfaglig, utfordre og bli utfordret og samtidig ha det gøy.