Søk i Aktiv i Oslo

Kurs: Hvordan bruke øl i og til mat? hovedbilde

Kurs: Hvordan bruke øl i og til mat?

Øl og matkurs på AkersbergetLær ølsmaking i kombinasjon med mat når Ølakademiet holder kurs om øl og mat. Du får smake øltyper, i kombinasjon med smaksprøver av skalldyr, fisk, kjøtt, ost og dessert.

Skal vi drikke lyst eller mørkt øl, sterkt eller svakt øl, bittert eller mindre bittert øl? Hvordan skal vi velge øl i og til maten og hva er reglene? Hvilket glass skal vi velge? Ølakademiet gir deg svarene.

Hver deltaker får 3 håndpils, smaksprøver øl og mat.

Kurset avholdes på Akersberget, Maridalsveien 22, Kl. 1800 – 2100

Les mer og meld deg på her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!

Eventbilde: Shakespeare-omvisning på Nationaltheatret
lørdag
13:00

Shakespeare-omvisning på Nationaltheatret

Opplev Shakespeare-omvisning, der du får et nytt perspektiv på Nationaltheatret med Shakespeare som bakteppe.

Eventbilde: Bli med på guidet fjordtur med MS Bris
lørdag
13:30

Bli med på guidet fjordtur med MS Bris

Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!