Søk i Aktiv i Oslo

Kurs: Hvordan bruke øl i og til mat? hovedbilde

Kurs: Hvordan bruke øl i og til mat?

Øl og matkurs på AkersbergetLær ølsmaking i kombinasjon med mat når Ølakademiet holder kurs om øl og mat. Du får smake øltyper, i kombinasjon med smaksprøver av skalldyr, fisk, kjøtt, ost og dessert.

Skal vi drikke lyst eller mørkt øl, sterkt eller svakt øl, bittert eller mindre bittert øl? Hvordan skal vi velge øl i og til maten og hva er reglene? Hvilket glass skal vi velge? Ølakademiet gir deg svarene.

Hver deltaker får 3 håndpils, smaksprøver øl og mat.

Kurset avholdes på Akersberget, Maridalsveien 22, Kl. 1800 – 2100

Les mer og meld deg på her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.