Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kurs: Hvordan bruke øl i og til mat? hovedbilde
torsdag 

Kurs: Hvordan bruke øl i og til mat?

Øl og matkurs på AkersbergetLær ølsmaking i kombinasjon med mat når Ølakademiet holder kurs om øl og mat. Du får smake øltyper, i kombinasjon med smaksprøver av skalldyr, fisk, kjøtt, ost og dessert.

Skal vi drikke lyst eller mørkt øl, sterkt eller svakt øl, bittert eller mindre bittert øl? Hvordan skal vi velge øl i og til maten og hva er reglene? Hvilket glass skal vi velge? Ølakademiet gir deg svarene.

Hver deltaker får 3 håndpils, smaksprøver øl og mat.

Kurset avholdes på Akersberget, Maridalsveien 22, Kl. 1800 – 2100

Les mer og meld deg på her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisning: Sagenevandring
søndag
14:00

Omvisning: Sagenevandring

Sagenevandringen “To fabrikker – tusen liv” gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde. Omvisning hver lørdag og søndag kl.12 og 14.

Eventbilde: Skape(t) – skeiv kunsthistorie
lørdag
14:00

Skape(t) – skeiv kunsthistorie

Undergrunnsstemmer og frigjøringskamp i skeiv kunsthistorie. Få et innblikk i historien fra dem som selv har opplevd den.

Eventbilde: OsLove – byhistorie for begynnere
søndag

OsLove – byhistorie for begynnere

OsLove – byhistorie for begynnere- Få med deg historien bak dagens mangfoldige storby via app.