Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

KUL:TUR Sommerleir hovedbilde
søndag 
KUL:TUR Sommerleir

KUL:TUR Sommerleir

Bli med på en spennende, sosial og morsom uke med fokus på musikk, dans eller teater! Hit kommer barn fra hele landet og det arrangeres morsomme aktiviteter hele uken!

PS: Earlybirdpris ved påmelding før 17. april. Les mer her.

Bli med på en fantastisk uke

KUL:TUR Sommerleir er en helt unik sommerleir! Dette er den eneste sommerleiren i hele Norge med et tilbud innen musikk, dans og teater med overnatting. Sommerleiren er for alle barn i alderen 10 – 13 år (5. til 7. klasse). I tillegg er det mange andre morsomme aktiviteter!

På sommerleiren får barna muligheten til å lære mer om sin interesse, videreutvikle sine ferdigheter eller prøve noe helt nytt. Her finner man ledere som har relevant utdanning og erfaring på sitt fagområde, i tillegg til å ha erfaring med barn slik at alle får mest mulig ut av oppholdet. Deres ledere er unge, ivrige og entusiastiske for å få best mulig kontakt med barna.

Barnet velger mellom teater, dans eller å spille i et band, slik at de kan få holde på med det de liker aller best!

Les mer om dans, musikk og teatertilbudene under leiren her

Andre aktiviteter

På KUL:TUR Sommerleir skjer det utrolig mye spennende hele uken og det er opplegg hver eneste dag og kveld etter kursene. Skolen har flotte grøntarealer rett utenfor døren og et badeanlegg rett i nærheten. På ettermiddagene blir det bading, volleyball, grilling og lek. I tillegg er det kveldsaktiviteter som disco, kino og ikke minst deres beryktede skattejakt!
Her kan du lese mer om leiren.

Påmelding til sommeren 2018

Det blir som alltid 2 uker å velge mellom og en ekstra hyggelig pris for de som er raske på avtrekkeren.

29. juli – 4. august

5. – 11. august

Meld deg på her

KUL:TUR Sommerleir har de siste 10 årene sørget for å gi mange barn sin livs opplevelse siden oppstarten i 2008. Erfaringer gjennom 10 år gjør at de kan tilby en profesjonell, morsom uke på barnas premisser.

Leiren arrangeres kun en times biltur fra Oslo på Solbakken Folkehøgskole i Skarnes (like ved Kongsvinger). Hvert hvert år kommer det også flere deltagere fra alle hjørner av landet.

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Barnas sommer på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas sommer på Sentralen

Dette er Sentralens egne, gratis arrangementsprogram for barn- og barnefamilier – arrangeres hver lørdag og søndag gjennom sommeren!

Eventbilde: Spøkelsesvandring for hele familien
lørdag
19:00

Spøkelsesvandring for hele familien

Bli med på denne historiske og skumle vandringen, som vil ta deg med fra i dag og tusen år tilbake i tid – hør de sanne, spennende og grøssende historiene!