Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

KUL:TUR Sommerleir hovedbilde
søndag 
KUL:TUR Sommerleir

KUL:TUR Sommerleir

Bli med på en spennende, sosial og morsom uke med fokus på musikk, dans eller teater! Hit kommer barn fra hele landet og det arrangeres morsomme aktiviteter hele uken!

PS: Earlybirdpris ved påmelding før 17. april. Les mer her.

Bli med på en fantastisk uke

KUL:TUR Sommerleir er en helt unik sommerleir! Dette er den eneste sommerleiren i hele Norge med et tilbud innen musikk, dans og teater med overnatting. Sommerleiren er for alle barn i alderen 10 – 13 år (5. til 7. klasse). I tillegg er det mange andre morsomme aktiviteter!

På sommerleiren får barna muligheten til å lære mer om sin interesse, videreutvikle sine ferdigheter eller prøve noe helt nytt. Her finner man ledere som har relevant utdanning og erfaring på sitt fagområde, i tillegg til å ha erfaring med barn slik at alle får mest mulig ut av oppholdet. Deres ledere er unge, ivrige og entusiastiske for å få best mulig kontakt med barna.

Barnet velger mellom teater, dans eller å spille i et band, slik at de kan få holde på med det de liker aller best!

Les mer om dans, musikk og teatertilbudene under leiren her

Andre aktiviteter

På KUL:TUR Sommerleir skjer det utrolig mye spennende hele uken og det er opplegg hver eneste dag og kveld etter kursene. Skolen har flotte grøntarealer rett utenfor døren og et badeanlegg rett i nærheten. På ettermiddagene blir det bading, volleyball, grilling og lek. I tillegg er det kveldsaktiviteter som disco, kino og ikke minst deres beryktede skattejakt!
Her kan du lese mer om leiren.

Påmelding til sommeren 2018

Det blir som alltid 2 uker å velge mellom og en ekstra hyggelig pris for de som er raske på avtrekkeren.

29. juli – 4. august

5. – 11. august

Meld deg på her

KUL:TUR Sommerleir har de siste 10 årene sørget for å gi mange barn sin livs opplevelse siden oppstarten i 2008. Erfaringer gjennom 10 år gjør at de kan tilby en profesjonell, morsom uke på barnas premisser.

Leiren arrangeres kun en times biltur fra Oslo på Solbakken Folkehøgskole i Skarnes (like ved Kongsvinger). Hvert hvert år kommer det også flere deltagere fra alle hjørner av landet.

Relaterte saker

Eventbilde: Bakgårdslek for familien
lørdag
11:00

Bakgårdslek for familien

Kom og lek i bakgården! Kast på stikka, hopp litt tau eller skriv på kritt-tavle. Møt opp og bli med på god gammeldags moro hver første lørdag i måneden.

Eventbilde: Barnas Sommerverksted
lørdag
11:00

Barnas Sommerverksted

Her blir det morsomme og kreative aktiviteter for barna. Samtidig vil det være konserter og andre forestillinger i gata som man også kan delta på, helt gratis.

Eventbilde: Figurteaterverksted for barn
lørdag
12:00

Figurteaterverksted for barn

Ta med barna å drop in-verksteder på Teatermuseet i sommer. Her kan de trylle fram morsomme og unike dukker!