Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

KUL:TUR Sommerleir hovedbilde
søndag 
KUL:TUR Sommerleir

KUL:TUR Sommerleir

Bli med på en spennende, sosial og morsom uke med fokus på musikk, dans eller teater! Hit kommer barn fra hele landet og det arrangeres morsomme aktiviteter hele uken!

PS: Earlybirdpris ved påmelding før 17. april. Les mer her.

Bli med på en fantastisk uke

KUL:TUR Sommerleir er en helt unik sommerleir! Dette er den eneste sommerleiren i hele Norge med et tilbud innen musikk, dans og teater med overnatting. Sommerleiren er for alle barn i alderen 10 – 13 år (5. til 7. klasse). I tillegg er det mange andre morsomme aktiviteter!

På sommerleiren får barna muligheten til å lære mer om sin interesse, videreutvikle sine ferdigheter eller prøve noe helt nytt. Her finner man ledere som har relevant utdanning og erfaring på sitt fagområde, i tillegg til å ha erfaring med barn slik at alle får mest mulig ut av oppholdet. Deres ledere er unge, ivrige og entusiastiske for å få best mulig kontakt med barna.

Barnet velger mellom teater, dans eller å spille i et band, slik at de kan få holde på med det de liker aller best!

Les mer om dans, musikk og teatertilbudene under leiren her

Andre aktiviteter

På KUL:TUR Sommerleir skjer det utrolig mye spennende hele uken og det er opplegg hver eneste dag og kveld etter kursene. Skolen har flotte grøntarealer rett utenfor døren og et badeanlegg rett i nærheten. På ettermiddagene blir det bading, volleyball, grilling og lek. I tillegg er det kveldsaktiviteter som disco, kino og ikke minst deres beryktede skattejakt!
Her kan du lese mer om leiren.

Påmelding til sommeren 2018

Det blir som alltid 2 uker å velge mellom og en ekstra hyggelig pris for de som er raske på avtrekkeren.

29. juli – 4. august

5. – 11. august

Meld deg på her

KUL:TUR Sommerleir har de siste 10 årene sørget for å gi mange barn sin livs opplevelse siden oppstarten i 2008. Erfaringer gjennom 10 år gjør at de kan tilby en profesjonell, morsom uke på barnas premisser.

Leiren arrangeres kun en times biltur fra Oslo på Solbakken Folkehøgskole i Skarnes (like ved Kongsvinger). Hvert hvert år kommer det også flere deltagere fra alle hjørner av landet.

Relaterte saker

Eventbilde: Bukkene Bruse drar til syden
fredag
11:00

Bukkene Bruse drar til syden

I et fargerikt og levende univers, fylt med gjenkjennbare og morsomme referanser for store og små, er det endelig tid for Bukkene Bruses sydentur.

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Ronja Røvardotter
fredag
18:30

Ronja Røvardotter

Ei forteljing om venskap, håp og det å stå opp mot dei vaksne. Regissør Catrine Telle ønsker å plassere historia om Ronja i ein moderne ruin med krig og urettferd som bakteppe.