Arrangementet er fullført.

søndag 
08:00
Kultur Sommerleir

Teater- og musikalkurs 15 – 19 år

KUL:TUR sommerleir er en helt unik sommerleir for ungdom mellom 15 og 19 år. Her har de fire ulike sommerkurs for ungdom. Velg mellom skuespill, film, musikal og sang.

Bli med på en morsom og sosial uke der du kan bli flinkere i det du liker aller best! KUL:TUR Sommerleir arrangeres for ungdom 15-19 år fra 28. juli til 3. august 2019. Alle kursene foregår på Solbakken Folkehøgskole på Skarnes, en time utenfor Oslo.

Teaterkurs

Gjennom kurset går de gjennom tre hovedtemaer: tekstanalyse, formidling og improvisasjon. I tillegg vil man kunne velge mellom forskjellige sidekurs. Du kan lese mer om de forskjellige temaene og sidekursene nedenfor.

Les mer om teaterkurset her

Musikal

Gjennom en intensiv uke med musikalarbeid får du utviklet kunnskapen din innen både sang, stemmebruk, koreografi og dialogarbeid. Sammen med svært kompetente og erfarne lærere jobber du med formidling og samarbeid og vil sammen med resten av gruppen jobbe fram et lite show.

Les mer om musikalkurshet her

Sangkurs

Bli en tryggere og bedre sanger gjennom sangkurset!  I løpet av en uke jobbes det med, blant annet, med sangteknikk, stemmebruk, tonehøyde, klang og pust. Du får synge både alene og sammen med andre og får tett oppfølging.

Les mer om sang på Kultur Sommerleir

En sosial og morsom uke

En uke på sommerkurs er mye mer enn bare undervisning. Det er flotte uteområder og badefasiliteter rett utenfor skolen. Vi kan friste med bading, volleyball, biljard, film på storskjerm og masse andre morsomme aktiviteter. Bli med på en fantastisk uke!

Meld deg på her

KUL:TUR Sommerleir har de siste 10 årene sørget for å gi mange barn og ungdom sin livs opplevelse siden oppstarten i 2008. Erfaringer gjennom 10 år gjør at de kan tilby en profesjonell, morsom uke på barnas  og ungdommenes premisser.

Leiren arrangeres kun en times biltur fra Oslo på Solbakken Folkehøgskole i Skarnes (like ved Kongsvinger). Hvert hvert år kommer det også flere deltagere fra alle hjørner av landet.

PS: Kultur sommerleir arrangeres også for yngre 10-15 år. Les mer om det her

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisning i Botanisk Hage
søndag
12:00

Omvisning i Botanisk Hage

Guidene gir deg en innføring i hva Botanisk hage er, dens avdelinger og hagens historie. Arrangementet er gratis!

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
søndag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!
søndag
14:00

Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!

På denne turen viser Oslo Street Art Tours’ erfarne guider deg noen av de beste eksemplene på gatekunst og graffiti i Oslo.