KUL:TUR Sommerleir Barn

KUL:TURsommerleir arrangeres for teater-og musikalinteresserte 15-19-åringer fra 02.-08. august 2020! 

Kultursommerleir for ungdom 2020!

Vi er glade for at vi også i år kan arrangere Kultursommerleir! Med noen smittevernstiltak gleder vi oss veldig til å åpne Solbakken folkehøgskole for teater-og musikalinteresserte 15-19-åringer fra 02.-08.august 2020!

På kultursommerleir kan du i år velge mellom to hovedkurs:

Teaterkurs

Gjennom kurset går du gjennom hovedtemaene: tekstanalyse, formidling, improvisasjon og skuespillerteknikk og jobber fram mot en arbeidsvisning på slutten av uken. Du har profesjonelle lærere som gleder seg til å utvikle deg i den retningen du er mest interessert i.

Les mer om teaterkurset her

Musikal

Gjennom en intensiv uke med musikalarbeid får du utviklet kunnskapen din innen sangteknikk, stemmebruk, koreografi og dialogarbeid. Sammen med svært kompetente og erfarne lærere jobber du med formidling og samarbeid og vil sammen med resten av gruppen jobbe fram et lite show.

Les mer om musikalkurset her

En morsom og sosial uke:

En uke på sommerkurs er mer enn bare undervisning. Vi kan friste med volleyball, bordtennis, disco, film på storskjerm og masse andre morsomme aktiviteter. Bli med på en fantastisk uke!

Meld deg på her

KUL:TUR Sommerleir har de siste 12 årene sørget for å gi mange barn og ungdom gode og lærerike sommeropplevelser. Vi legger stor vekt på faglig opplegg med høy profesjonalitet og på ungdommenes premisser.

Leiren arrangeres på Solbakken Folkehøgskole i Skarnes (like ved Kongsvinger) – en time fra Oslo.

Vi følger til en hver tid FHIs smittevernstiltak. Dersom smittesituasjonen tilsier det vil imidlertid leiren bli avlyst på kort varsel. Ved avlysning vil deltakerne få en kompensasjon.

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.