Arrangementet er fullført.
I dagens Norge er det mer enn 300 000 personer som har hatt kreft, eller som lever med kreftsykdom. Kunnskapen om de sosiale og personlige sidene ved det å overleve en kreftsykdom er likevel begrenset.
Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre. Samtalen ledes av Christine Lager Nesje, Regionleder for Kreftforeningen Oslo og Akershus.
Dørene åpner kl. 16.30 og programmet er fra kl. 17.00-18.00. Arrangementet er gratis, men de ønsker påmelding.
Sosialt, uhøytidelig, morsomt og passer for alle som elsker øl – og alle som tror de ikke liker det.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.