Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kom og le på Lattergalla 2023! hovedbilde
fredag 
19:00
Latter

Kom og le på Lattergalla 2023!

Fire publikumsfavoritter er samlet for å gi deg en fantastisk humoropplevelse på Latter.

Her kan du forvente masse god energi, spilleglede og positivitet, i tillegg til standup fra øverste hylle.

Cess er en ekte Latterstjerne som endelig er klar for å entre hovedscenen etter et år i mammaperm. Vi gleder oss over å ha henne tilbake, og ser frem til å høre de store latterbrølene som alltid kommer når Cess er gjøgler på scenen.

Øyvind Loven er en av landets fremste konferansierer, og skal lede kvelden på mesterlig vis med sin lovenske blanding av humor og eleganse.

Rasmus Wold gjorde stor suksess på Latter med soloshowet Sportsidiot, og underholder massene ukentlig med sin podcast Topp 3. Rasmus er en av landets beste standup’ere og leverer gull hver gang han får muligheten.

Jørgen EP har nylig avsluttet Hvite Gutter-suksessen på TVNorge, og jobber for tiden med nye humorprogrammer for TV. Det betyr at han har mer tid til å gjøre det vi liker aller best – standup.

Les mer om forestillingen. 

Relaterte saker

Eventbilde: Impro med BMI!
tirsdag
18:30

Impro med BMI!

Nå er BMI tilbake på Latter! Det blir deilig improvisert humor i et forrykende tempo med musikk attåt. En lekende og annerledes forestilling som garantert ikke vil skuffe!

Eventbilde: Quiz med quizmaster Roar!
tirsdag
19:00

Quiz med quizmaster Roar!

Ta med vennegjengen og bli med på tirsdagsquiz med quizmaster Roar!

Eventbilde: Einars kviss på SALT
tirsdag
19:00

Einars kviss på SALT

Hva er gratis, kjempegøy, ledet av en 29 år gammel tømrerlærling fra Molde og skjer en gang i måneden? Jo, det er Einars Kviss på SALT!