Arrangementet er fullført.

Kom i gang med skrivingen hovedbilde
torsdag 

Kom i gang med skrivingen

ntso

Går du med en skribent i magen? Har du masse gode ideer du ikke helt vet hva du skal gjøre med? Eller ønsker du generelt å bli flinkere til å formulere deg? På dette skrivekurset får du starthjelpen du trenger.
I løpet av to intensive dager lærer du det grunnleggende for å komme i gang med din egen skriving. Vi tar for oss en rekke tekstlige sjangre. Du får innblikk i en solid håndfull av kreative teknikker for å utvikle ideer, og lærer hvordan du skal finne og utvikle dine egne historier, i en sjanger som passer nettopp deg.

Mest av alt skriver vi! Morsomme monologer, spennende sonetter, avslappede analyser, wunderbare webtekster, nådeløse noveller – korte tekster, lange tekster, tekster med potensial og tekster for øyeblikket.

Kurset passer for deg som vil skrive, og stiller ingen krav om tidligere erfaring, kun at du selv vil og våger å bli mer kjent med deg selv! Ta med ditt favorittskriveverktøy, penn og papir er lov, laptop anbefales.

Kurset koster kr 6950,- inkludert deilig hjemmelaget lunsj begge dager og kursbevis.

For mer info >>


Maridalsveien 17
0178 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.