Søk i Aktiv i Oslo

Kom i gang med skrivingen hovedbilde

Kom i gang med skrivingen

ntso

Går du med en skribent i magen? Har du masse gode ideer du ikke helt vet hva du skal gjøre med? Eller ønsker du generelt å bli flinkere til å formulere deg? På dette skrivekurset får du starthjelpen du trenger.
I løpet av to intensive dager lærer du det grunnleggende for å komme i gang med din egen skriving. Vi tar for oss en rekke tekstlige sjangre. Du får innblikk i en solid håndfull av kreative teknikker for å utvikle ideer, og lærer hvordan du skal finne og utvikle dine egne historier, i en sjanger som passer nettopp deg.

Mest av alt skriver vi! Morsomme monologer, spennende sonetter, avslappede analyser, wunderbare webtekster, nådeløse noveller – korte tekster, lange tekster, tekster med potensial og tekster for øyeblikket.

Kurset passer for deg som vil skrive, og stiller ingen krav om tidligere erfaring, kun at du selv vil og våger å bli mer kjent med deg selv! Ta med ditt favorittskriveverktøy, penn og papir er lov, laptop anbefales.

Kurset koster kr 6950,- inkludert deilig hjemmelaget lunsj begge dager og kursbevis.

For mer info >>


Maridalsveien 17
0178 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: «Kreftoverlevelse på nye måter» – Presentasjon av forskningsfunn og samtale
tirsdag
16:30

«Kreftoverlevelse på nye måter» – Presentasjon av forskningsfunn og samtale

Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Opplev Vigelandsparken med guide!
onsdag
18:00

Opplev Vigelandsparken med guide!

Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.