Søk i Aktiv i Oslo

Kom i gang med skrivingen hovedbilde

Kom i gang med skrivingen

ntso

Går du med en skribent i magen? Har du masse gode ideer du ikke helt vet hva du skal gjøre med? Eller ønsker du generelt å bli flinkere til å formulere deg? På dette skrivekurset får du starthjelpen du trenger.
I løpet av to intensive dager lærer du det grunnleggende for å komme i gang med din egen skriving. Vi tar for oss en rekke tekstlige sjangre. Du får innblikk i en solid håndfull av kreative teknikker for å utvikle ideer, og lærer hvordan du skal finne og utvikle dine egne historier, i en sjanger som passer nettopp deg.

Mest av alt skriver vi! Morsomme monologer, spennende sonetter, avslappede analyser, wunderbare webtekster, nådeløse noveller – korte tekster, lange tekster, tekster med potensial og tekster for øyeblikket.

Kurset passer for deg som vil skrive, og stiller ingen krav om tidligere erfaring, kun at du selv vil og våger å bli mer kjent med deg selv! Ta med ditt favorittskriveverktøy, penn og papir er lov, laptop anbefales.

Kurset koster kr 6950,- inkludert deilig hjemmelaget lunsj begge dager og kursbevis.

For mer info >>


Maridalsveien 17
0178 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Kunst mot kreft
lørdag
00:00

Kunst mot kreft

Verdens kreftdag 4. februar er i år en hyllest til det brede engasjementet for kreftsaken. Det blir kunstutstilling i Kreftforeningens Vitensenter lørdag 4. og søndag 5. februar.

Eventbilde: Guidet vandring: I hjertet av Oslo
lørdag
14:00

Guidet vandring: I hjertet av Oslo

Denne vandringen inneholder høydepunktene fra Oslo sentrum, og du får høre historier om kjente fanger, konflikter og liv og røre i Kvadraturen. Turen går hver lørdag kl 14.

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
torsdag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.