Søk i Aktiv i Oslo

Kokkekurs: Norske råvarer og tradisjoner hovedbilde

Kokkekurs: Norske råvarer og tradisjoner


F
oto: Bilge Öner, Aktiv I Oslo.no

Innovasjon Norge inviterer til et kokkekurs med tradisjonell norsk mat for kokker og andre innenfor restaurantbransjen. Kurset har som mål å vise frem nye, spennende måter å lage norsk mat på. Det vil bli lagt vekt på informasjon om lokale råvarer og demonstrasjon av tradisjonelle og/ eller nye tilberedningsmåter.

Kurset er for folk innenfor restaurantbransjen på lørdag 30.juni. Påmelding skjer fortløpende på Innovasjon Norge sine sider>>

Relaterte saker

Eventbilde: Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse
tirsdag
17:00

Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse

I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.