Foto: Bilge Öner, Aktiv I Oslo.no
Innovasjon Norge inviterer til et kokkekurs med tradisjonell norsk mat for kokker og andre innenfor restaurantbransjen. Kurset har som mål å vise frem nye, spennende måter å lage norsk mat på. Det vil bli lagt vekt på informasjon om lokale råvarer og demonstrasjon av tradisjonelle og/ eller nye tilberedningsmåter.
Kurset er for folk innenfor restaurantbransjen på lørdag 30.juni. Påmelding skjer fortløpende på Innovasjon Norge sine sider>>
I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.
Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.