Arrangementet er fullført.

Kokkekurs: Norske råvarer og tradisjoner hovedbilde
torsdag 

Kokkekurs: Norske råvarer og tradisjoner


F
oto: Bilge Öner, Aktiv I Oslo.no

Innovasjon Norge inviterer til et kokkekurs med tradisjonell norsk mat for kokker og andre innenfor restaurantbransjen. Kurset har som mål å vise frem nye, spennende måter å lage norsk mat på. Det vil bli lagt vekt på informasjon om lokale råvarer og demonstrasjon av tradisjonelle og/ eller nye tilberedningsmåter.

Kurset er for folk innenfor restaurantbransjen på lørdag 30.juni. Påmelding skjer fortløpende på Innovasjon Norge sine sider>>

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
mandag
17:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
tirsdag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere.

Eventbilde: Sushikurs med Kulinarisk Akademi
torsdag
17:00

Sushikurs med Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.