Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kaffereise på Nomaden hovedbilde
torsdag 
19:00

Kaffereise på Nomaden

ntso

Vet du egentlig hvor kaffen du drikker kommer fra eller hvordan den produseres? Har du lyst til å besøke en familiedrevet kaffegård og se hvordan kaffen brennes i et lokalt kaffebrenneri?

Kaffeguidene Pendo og Babuu fra Tanzania kommer til Nomaden for å fortelle om kaffen «Kahawa», som produseres på Mt. Meru, nord i Tanzania. Kaffen dyrkes av Aranga Coffee Group, en gruppe bestående av 28 familier som produserer kaffebønner på sine egne familiegårder i landsbyen. Kaffen kjøpes for ca. 3 ganger mer enn den normale prisen for kaffe, og brennes og pakkes i kaffefabrikken i samme landsby.

De vil fortelle deg hvordan du kan besøke kaffegårdene og se kaffeproduksjonen fra bønne til kopp. Du vil også få info om lokale besøk i landsbyen og overnatting i Nkoaranga Village på Mt. Meru.

Tanzania byr på opplevelser for de fleste. Safari i verdenskjente nasjonalparker, trekking i Kilimanjaro, Stone Town, strandferie i Zanzibar og mye mer. Kom og hør to tanzanianere snakke om sitt eget land, kaffen «Kahawa» og hvordan du kan oppleve Tanzania på best mulig måte.

De serverer selvfølgelig gratis kaffe.

Tid fra kl. 19.00 – 20.00

Relaterte saker

Eventbilde: Kunst mot kreft
lørdag
00:00

Kunst mot kreft

Verdens kreftdag 4. februar er i år en hyllest til det brede engasjementet for kreftsaken. Det blir kunstutstilling i Kreftforeningens Vitensenter lørdag 4. og søndag 5. februar.

Eventbilde: Guidet vandring: I hjertet av Oslo
lørdag
14:00

Guidet vandring: I hjertet av Oslo

Denne vandringen inneholder høydepunktene fra Oslo sentrum, og du får høre historier om kjente fanger, konflikter og liv og røre i Kvadraturen. Turen går hver lørdag kl 14.

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
torsdag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.