Arrangementet er fullført.

Jul med Gråtass hovedbilde
søndag 
15:00

Jul med Gråtass

gratass1

Gråtass har sitt faste bosted i Kongeparken, men til jul reiser han ut med sin nye juleforestilling.

Det er jul på gården til Gråtass og vennene hans. Det skal som vanlig ryddes og pyntes. I år det er Goggens tur til å bake, noe han gleder seg veldig til, men som bekymrer Gamlefar og Grynet litt.

Gråtass skal være nissetraktor på årets julemarked og alle må hjelpe til for å lage et ordentlig nissekostyme til ham.

Goggen er helt sikker på at julenissen kommer. Og nissen kommer! Og ikke bare én. Det kommer enda en nisse, også en til og til slutt et reinsdyr, noe som gjør alle på gården forvirret. Gråtass synes at to av nissene er litt møkkete, og har oljeflekker på klærne og at reinsdyret ikke oppfører seg sånn som reinsdyr skal.

Gråtass må ordne opp!

Endelig er det klart for en splitter ny juleforestilling med Norges favoritt-traktor! I denne forestillingen er alle med. Grynet, Goggen, Gamlefar og begge skurkene.

Det er duket for spenning, forviklinger, humor, varme og den samme gode julestemningen som har trukket publikum til kulturhusene i alle disse årene.

Relaterte saker

Eventbilde: Tumble in the Jungle
lørdag
12:00

Tumble in the Jungle

Fart, humør og mange opplevelser venter den som blir med på Tumble in the Jungle. En samlende forestilling for alle barn!

Eventbilde: Snekring av vinterhus
søndag
12:00

Snekring av vinterhus

Her kan du bygge ditt eget overvintringshjem på Lilløyplassen, for å hjelpe insekter som marihøner og gulløyer med å komme seg gjennom vinteren!

Eventbilde: Egal teater presenterer Ronja Røverdatter
søndag
13:00

Egal teater presenterer Ronja Røverdatter

Egal teater presenterer Ronja Røverdatter Astrid Lindgren klassikeren som har fascinert mange generasjoner barn som er basert på Astrid Lindgrens siste bok.