Arrangementet er fullført.
Det blir en ren utfyllende teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør. Vi går gjennom de viktigste druesortene, klimatiske forhold og historiske grunner til at den italienske vinproduksjonen har utviklet seg til det den er i dag.
Vi smaker oss gjennom fem viner fra ulike distrikter denne kvelden: Lombardia, Piemonte, Veneto, Toscana og Campania.
Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.