Arrangementet er fullført.
Det blir en ren utfyllende teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør. Vi går gjennom de viktigste druesortene, klimatiske forhold og historiske grunner til at den italienske vinproduksjonen har utviklet seg til det den er i dag.
Vi smaker oss gjennom fem viner fra ulike distrikter denne kvelden: Lombardia, Piemonte, Veneto, Toscana og Campania.
Bærum Kulturhus inviterer til en jordomseiling og smaker på de ulike typene med Merete Bø. Arrangementet foregår digitalt.
Matlagingskurs hjemme på ditt eget kjøkken. I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av to deilige retter.
Matlagingskurs hjemme på ditt eget kjøkken! I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av to deilige retter.