Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Innsamling til Flokes nye Skaperverksted hovedbilde
lørdag 
11:00

Innsamling til Flokes nye Skaperverksted

Floke skal lage et stort skaperverksted der du kan komme og få tilgang på alt av utstyr du trenger til å lage dine drømmeprosjekter. Nå trenger de hjelp av deg til å samle inn utstyr.

For at skaperverkstedet skal være mest mulig bærekraftig og sirkulært, ønsker de å ta imot og gjenbruke utstyr som du har liggende, men ikke lenger har bruk for. Bli med å gi det du ikke lenger trenger til deres innsamlingsaksjon til Flokes nye skaperverksted.

Kom til Floke på Løkkadagene (lørdag 3. september og søndag 4. september) og lever ting du ikke lenger har bruk for, og det blir gjenbrukt og redesignet til noe annet på skaperverkstedet! Som takk lager de vafler og har en konkurranse der du kan vinne gavekort på 1000kr!

Les mer her om hva de ønsker å samle inn.

Floke ønsker å skape en trygg og inspirerende møteplass der unge kreative får mulighet til å lære nye ferdigheter, oppleve mestring og vise frem kunsten sin. Din donasjon vil gjøre drømmer til virkelighet, og sette i gang kreativiteten til mange unge i Oslo på tvers av bakgrunn, skoler og forkunnskaper.

Floke er en ideell organisasjon som lager plattformer for unge kreative der de kan få mulighet til å lære og vise frem sin kunst.
www.floke.org

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på feiringen av Nobels Fredspris 2022
lørdag

Bli med på feiringen av Nobels Fredspris 2022

Nobels Fredssenter inviterer til feiring av den nye fredsprisvinneren med åpent hus, omvisninger og et spennende program.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
lørdag

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.

Eventbilde: Høstferie på Maritimt Museum
lørdag

Høstferie på Maritimt Museum

Velkommen til en høstferie fylt med mange spennende aktiviteter for små og store.