Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Innsamling til Flokes nye Skaperverksted hovedbilde
lørdag 
11:00

Innsamling til Flokes nye Skaperverksted

Floke skal lage et stort skaperverksted der du kan komme og få tilgang på alt av utstyr du trenger til å lage dine drømmeprosjekter. Nå trenger de hjelp av deg til å samle inn utstyr.

For at skaperverkstedet skal være mest mulig bærekraftig og sirkulært, ønsker de å ta imot og gjenbruke utstyr som du har liggende, men ikke lenger har bruk for. Bli med å gi det du ikke lenger trenger til deres innsamlingsaksjon til Flokes nye skaperverksted.

Kom til Floke på Løkkadagene (lørdag 3. september og søndag 4. september) og lever ting du ikke lenger har bruk for, og det blir gjenbrukt og redesignet til noe annet på skaperverkstedet! Som takk lager de vafler og har en konkurranse der du kan vinne gavekort på 1000kr!

Les mer her om hva de ønsker å samle inn.

Floke ønsker å skape en trygg og inspirerende møteplass der unge kreative får mulighet til å lære nye ferdigheter, oppleve mestring og vise frem kunsten sin. Din donasjon vil gjøre drømmer til virkelighet, og sette i gang kreativiteten til mange unge i Oslo på tvers av bakgrunn, skoler og forkunnskaper.

Floke er en ideell organisasjon som lager plattformer for unge kreative der de kan få mulighet til å lære og vise frem sin kunst.
www.floke.org

Relaterte saker

Eventbilde: Vinterfestdager for store og små!
fredag
00:00

Vinterfestdager for store og små!

Opplev en spennende handelshelg på Bærums Verk! Det blir aktiviteter, gode tilbud og opplevelser!

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Oslos første vårtegn!  – Vestkanttorvet starter opp seseongen
lørdag
09:00

Oslos første vårtegn! – Vestkanttorvet starter opp seseongen

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!