Arrangementet er fullført.
Seien er en bærekraftig og allsidig matfisk! Men hvordan utnytter man hele fisken? På dette kurset får hvert bord utdelt en hel sei. Vi lærer å sløye, filetere og lager masse deilig fiskemat som dere får med hjem etter kurset!
Dette kurset er for barn i følge med en voksen (1 voksen pr barn!), eller ta med familien! Aldersgrense 5 år.
Tid fra kl. 13.00 – 15.00
Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.