Arrangementet er fullført.

Høstcamp på Furuholmen Friluft hovedbilde
mandag 

Høstcamp på Furuholmen Friluft

Friluftskole høst Taueldorado

La barna få oppleve naturen som aldri før! Furuholmen Friluft inviterer til en spennende og morsom høstcamp. Barna vil garantert få en fantastisk friluftsopplevelse med lek og morro. Kursene fylles kjapt, trykk her for å bestille nå!

Barna får være med på kanotur og fiskestangen skal også brukes på Trollvann. Det blir en egen taubane og blant aktivitetene er en hinderløype, klatring, orientering, sykling og spikking. Sammen får de bygge en egen gapahuk og kommer til å dra på en spennende oppdagelsesferd i skogen.

Furuholmen låner ut nødvendig utstyr  gratis og garanterer godt humør!

Det er 3 forskjellige alternativer i høstferien:

Alt 1: 2 dager (mandag 3. og tirsdag 4. okt.) – pris kr. 1.490.-
Alt. 2: 3 dager (mandag 3. tirsdag 4. og onsdag 5. okt.) pris kr. 1.990,-
Alt 3: 4 dager (mandag 3. tirsdag 4. onsdag  5.  og torsdag 6. okt) kr. 2.590,-

Høstcampen vil foregå  fra mandag 3. oktober  t.o.m. 6. oktober (dvs. skolens høstferie uke 40), og er åpen hver dag fra  kl. 8-16. Det er fremmøte hver dag på Trollvannstua mellom kl. 08:00 og 08:30. Henting mellom 15:00-16:00.

Ønsker du å gi barna  morsomme  opplevelsesrike dager, meld barna på med navn, alder, telefon og ønsket alternativ. Ta gjerne kontak med Furuholmen Friluft direkte på tlf. 97518677. Det er begrenset med plasser, så det er første mann til mølla-prinsippet som gjelder.

 Velkommen til en flott høstferie i det fri!

Les mer om Høstcamp her>>

Les mer om Furuholmen Friluft>>

Relaterte saker

Eventbilde: Halloween-verksted på Barnekunstmuseet
lørdag
11:00

Halloween-verksted på Barnekunstmuseet

Barnekunstmuseet i Oslo inviterer til kostymeparty, kunstverksted og Halloween-party! Dresskode: Kostymeparty – her er det bare å kle seg opp! 

Eventbilde: To generasjoner – sushi
lørdag
11:00

To generasjoner – sushi

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Eventbilde: Peter Pan og Kaptein Krok
lørdag
13:00

Peter Pan og Kaptein Krok

Bli med å se den spennende historien med inspirasjon fra den kjente barne klassikeren om Peter Pan og Wendy i Drømmeland.