Søk i Aktiv i Oslo

Furuholmen Friluft

Furuholmen Friluft aktiviserer barn med lek og morsomme aktiviteter. De har kurs i slalåm og snowboard på alle ferdighetsnivå for barn og voksne, og arrangerer også kurs i ferier, samt friluftsleirer for barn og ungdom.

Aktiviteter året rundt!

Furuholmen Friluft tilbyr spennende fritidsaktiviteter året rundt for privatpersoner, barnehager, skoler og bedrifter.

Friluftsskole

Friluftskolen til Furuholmen Friluft er et tilbud for barnehager, fritidsklubber og skoleelever i AKS-tiden. Kurset går over 4 uker og er på dagtid. Friluftskolen foregår både om våren og høsten.

Barn er lykkelige ute!! På friluftskolen bygges det camp, barna sager, lager bål, fisker, padler kano, studerer planter og dyr, klatrer, kjører taubane, hinderløype, skattejakt, orientering og mye mer. Aktivitetene varierer mellom vår og høst, og fra år til år.

Sommercamp

Furholmen Friluft arrangerer barnas egen sommercamp på Grefsenkollen/Trollvann. Sol, sommer, herlige aktiviteter, nye venner – og masse lek og moro. På sommercampen får du mulighet til å prøve mange nye aktiviteter som er både morsomme og utfordrende. Sommercamp er et tilbud til alle barn mellom 6 og 13 år.

Uavhengig av årstid, har Furuholmen garantert både spennende og utfordrende aktiviteter i det fri. 

Høstcamp

Det klatres i trær og balanseres på tau, og suses gjennom skogen på taubanen. Kanoen legges ut på Trollvann og alle lærer hvordan man bruker den med sjøvett. Det blir sykkelturer i Lillomarka både på vei og i skogen. Det blir masse lek – nye venner – mestring og glede.

Furuholmen ønsker alle barn fra 6 – 13 år velkommen til Høstcamp i høstferien i uke 40 på Trollvann/Grefsenkollen. De satser på utfordringer og moro gjennom fysisk aktivitet slik at barna får uforglemmelige opplevelser i naturen.

 

Vinteraktiviteter

Å engasjere barna og gjøre de vant til aktiviter i frisk luft er viktig. Og hvorfor ikke gjøre det morsomt? Sammen med andre barn kan man dra på leir, ta ulike skikurs og lære seg å mestre det grunnleggende i bakken.

Furuholmen Friluft har kurs i slalåm og snowboard på alle ferdighetsnivå for barn og voksne. Her satser de på utfordringer og moro gjennom fysiske aktiviteter. De ønsker å skape fine opplevelser for deg i bakken og vil at du skal ha det gøy. Furuholmen Friluft har fokus på personlig service, trygghet og god kvalitet i sin undervisning og har mange fornøyde barn og voksne som har vært med på deres kurs.

Med godt voksne instruktører som tar ansvar og unge hjelpetrenere som sprudler, gleder de seg til å få nye venner i bakken denne vinteren også.

Slalåm og snowboardkurs

Gi barna muligheten til å lære seg å stå i bakken tidlig så vil de ha glede av det i alle år framover! Her finner du helgekurs, kveldskurs, nybegynnerkurs for ikke å snakke om det populære kurset «Ladies Only». De har også Slalåmkurs for AKS og Fritidsklubber dagtid.

Furuholmen Friluft kan tilby flere typer kurs både innen slalåm og snowboard.

  • Juleferiekurs
  • Nybegynnerkurs
  • Helgekurs
  • 7-ukers kveldskurs
  • Privattimer

Det arrangeres mange kurs i feriene.

De har også slalåmkurs for voksne.

Vintercamp

I vinterferien er alle barn fra 6 – 14 år velkommen til noen herlige dager med slalåm, snowboard og andre morsomme aktiviteter i bakken.

Privattimer voksen og barn

Privattimer i slalåm, snowboard,telemark, jibbing, randonee, carving og langrenn.

Privattimer passer alle, både barn, voksne, nybegynner eller øvet. Da får du valgfriheten til selv å bestemme når du skal gå og hvor mange timer du ønsker, om du ønsker å gå med en venn, familien eller om du vil ha instruktøren helt for deg selv.
Du bestemmer hva du vil trene på og det tilretteleggesundervisningen etter dine behov. Supereffektivt! Dagskort inkludert!

Send en henvendelse eller ring 97518677 for å avtale dine privattimer.

Helgekurs for voksne og barn

Hos Furhuholmen friluft har de helgekurs for alle lørdag og søndag på alle nivåer for barn og voksne.

3 dager startkurs for de som aldri har hatt ski på bena og må lære alt fred-lørd-søn. Dette er et populært kurs med meget gode resultater:

Slalåmkurs for skoler

Slalåmkurs dagtid  for skoler som blir hentet med egen buss kjørt til og fra med instruktør fra Furuholmen Friluft som ordner alt.

Gi et gavekort i julegave!

En gave med gode opplevelser = stor glede!

Furuholmen friluft har aktiviteter hele året for både barn og voksne. Gavekortet kan brukes på alle aktiviteter. Sett inn ønsket beløp. I kassen bestemmer du om du vil ha en PDF med som du kan printe ut og gi i gave eller om du vil sende gavekort som epost.

Gavekortet er gyldig i 2 år.

Send melding til Furuholmen Friluft

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.