Arrangementet er fullført.

HEATHER hovedbilde
fredag 
17:00
Sentralen

HEATHER

Dialogforestillingen Heather av Thomas Eccleshare er et engasjerende teaterstykke om språk, fordommer og historienes kraft.

Den tilbaketrukne barnebokforfatteren Heather Eames blir svært suksessfull med sin debut om Frida og oppstandelsespennen. Bøkene hennes flyr ut av hyllene, og alle vil ha en bit av den overraskende unnvikende og sjenerte forfatteren.

Men når alt kommer til alt; aksepterer vi kunsten hvis kunstneren er ufordragelig? Med klare paralleller til Harry Potter-universet stiller vi publikum spørsmålet om hvor stor påvirkning forfatteren har over historien.

Joakim og Andrea har endelig oversatt og produsert stykket som trollbandt dem på Fringefestivalen i Edinburgh i 2017.

Relaterte saker

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
lørdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.