Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

HEATHER hovedbilde
fredag 
17:00
Sentralen

HEATHER

Dialogforestillingen Heather av Thomas Eccleshare er et engasjerende teaterstykke om språk, fordommer og historienes kraft.

Den tilbaketrukne barnebokforfatteren Heather Eames blir svært suksessfull med sin debut om Frida og oppstandelsespennen. Bøkene hennes flyr ut av hyllene, og alle vil ha en bit av den overraskende unnvikende og sjenerte forfatteren.

Men når alt kommer til alt; aksepterer vi kunsten hvis kunstneren er ufordragelig? Med klare paralleller til Harry Potter-universet stiller vi publikum spørsmålet om hvor stor påvirkning forfatteren har over historien.

Joakim og Andrea har endelig oversatt og produsert stykket som trollbandt dem på Fringefestivalen i Edinburgh i 2017.

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Søndag @BSF
søndag
12:00

Barnas Søndag @BSF

Barcode Street Food ønsker velkommen inn for en hyggelig søndag for både små og store. Det blir ulike aktiviteter for barn, og matbodene tilbyr smakfulle måltider og baren ulike forfriskninger. 

Eventbilde: Mini-hesteshow for hele familien
søndag
13:00

Mini-hesteshow for hele familien

EKT setter opp små hinder og forteller hva som skjer mellom hestene når de er helt fri og gjør ting sammen uten mennesker på ryggen. Her kan det bli mye fart og moro. Gøy for alle aldre!

Eventbilde: Kajakktur i Akerselva
søndag
13:30

Kajakktur i Akerselva

Et morsomt eventyr for hele familien eller vennegjengen. Ingen erfaring med kajakkpadling kreves; nybegynnervennlig kajakktur.