Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

HAVETS STEMME ~ fortellinger fra havet for store og små ~ hovedbilde
søndag 
13:00

HAVETS STEMME ~ fortellinger fra havet for store og små ~

SJØSPRØYT, HAVMONSTRE OG SELKVINNER PÅ NYE GRESSHOLMEN KRO

Bli med på et øy-eventyr!

Øyteateret spiller forestillingen «Havets Stemme» på Gressholmen kro 13. august. Det vil bli holdt 2 forestillinger: kl.13.00 og kl.15.00. 

Forestillingen er en vakker og forunderlig samling fortellinger fra nordlige kystområder som fortelles av Marianne Ek Hagen, innpakket i et lydbilde av Marte Røyengs mandolin og sang. En familieforestilling som handler om det mystiske som finnes i dypet, magiske øyer i nord og menneskers møte med havets krefter i livet tett på det store, åpne havet. Vi møter på draugen, marmæler, selkvinner og andre mystiske vesener. Hva har havet betydd for oss mennesker? Hva skjuler seg under havoverflaten? Og hva skjer egentlig om man gifter seg med ei reke?

«Havets Stemme» er en ypperlig anledning til å ta med familien på øytur! Og kanskje vekkes undring og ærefrykt ovenfor havet, som både er fult av skapninger og hemmeligheter de fleste av oss har glemt.

Billettpriser: voksne: kr 120,- barn/student: kr 60,- (Forestilling kl.13.00 og kl.15.00)

Billettbestilling: oyteateret@gmail.com / ​Eller kjøp i døra.

Du finner Havets Stemme på Facebook her>>

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerprogram på Teknisk museum
torsdag

Sommerprogram på Teknisk museum

Teknisk museum har aktivitetsprogram hver dag i hele sommer! Se spennende utstillinger, bli med på omvisninger, prøv morsomme og lærerike aktiviteter, og la deg fascinere av spennende vitenshow.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
torsdag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
fredag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!