Arrangementet er fullført.
For å brygge et godt øl er det viktig med god grunnkunnskap. En rask og grundig måte å tilegne seg denne kunnskapen på er å delta på et bryggekurs.
På vårt kurs blir du kjent med rammene for ølbrygging mens du bygger selvtillit til å pushe grensene og utforske de uendelige mulighetene i ølbrygging. Derfor er vårt bryggekurs satt opp med ett mål i kikkerten, nemlig at du skal bli en habil hjemmebrygger! Dermed vil du lykkes på første forsøk, og fortsette å lage godt og spennende øl langt inn i fremtiden.
Oppmøte kl 12:45
Kl: 13.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasjen i Oslos nye Mathallen)
Antall: 12 – 24 personer
Pris: Kr. 1.090,- pr. pers
Varighet: 3,5 timer
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Smaksprøver under kurset
Demonstrasjonskurs (ca 3,5 timer)
Smaksøl
Kurshefte
Foredragsholdere
Sandwich ved ankomst
Slik gjennomføres kurset:
Vi brygger 20-25 liter øl, fra start til slutt
Deltakerne sitter i tilknytting til kjøkkenet
Demonstrasjon og forklaring av bryggeprosessen
Varighet på seansen ca. 3,5 timer
Etter kurset har du lært:
Råvarekunnskap: Malt, humle og vann
Brygging: Malting, mesking, koking og nedkjøling
Gjæring: Ulike gjærtyper, temperaturer m.m.
Renhold: Varm- og kaldside av bryggingen.
Behandling av det ferdig ølet :Flasking, kegging og kullsyresetting.
Nå er det standup på Vesper Bar her lørdag. Gratis inngang!
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.