Arrangementet er fullført.

Grunnkurs i ølbrygging hovedbilde
lørdag 
13:00

Grunnkurs i ølbrygging

ntso
For å brygge et godt øl er det viktig med god grunnkunnskap. En rask og grundig måte å tilegne seg denne kunnskapen på er å delta på et bryggekurs.

Påmelding via vår nettside>>

På vårt kurs blir du kjent med rammene for ølbrygging mens du bygger selvtillit til å pushe grensene og utforske de uendelige mulighetene i ølbrygging. Derfor er vårt bryggekurs satt opp med ett mål i kikkerten, nemlig at du skal bli en habil hjemmebrygger! Dermed vil du lykkes på første forsøk, og fortsette å lage godt og spennende øl langt inn i fremtiden.

Oppmøte kl 12:45
Kl: 13.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasjen i Oslos nye Mathallen)
Antall: 12 – 24 personer
Pris: Kr. 1.090,- pr. pers
Varighet: 3,5 timer

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Smaksprøver under kurset
Demonstrasjonskurs (ca 3,5 timer)
Smaksøl
Kurshefte
Foredragsholdere
Sandwich ved ankomst

Slik gjennomføres kurset:

Vi brygger 20-25 liter øl, fra start til slutt
Deltakerne sitter i tilknytting til kjøkkenet
Demonstrasjon og forklaring av bryggeprosessen
Varighet på seansen ca. 3,5 timer

Etter kurset har du lært:

Råvarekunnskap: Malt, humle og vann
Brygging: Malting, mesking, koking og nedkjøling
Gjæring: Ulike gjærtyper, temperaturer m.m.
Renhold: Varm- og kaldside av bryggingen.
Behandling av det ferdig ølet :Flasking, kegging og kullsyresetting.

Relaterte saker

Eventbilde: Smak av Reykjavik
torsdag
19:30

Smak av Reykjavik

FLYTTET! Katlas Atli Már Yngvason inviterer til islandsk aften som del av Møt Reykjavik.

Eventbilde: Digital Smak av Pinot Noir
torsdag
19:30

Digital Smak av Pinot Noir

Her ønskes det velkommen til en kveld med Merete Bø sine viner og Shaun Bartletts sanger. Direktesending hvor begge gjør det de er best på!

Eventbilde: Digital ølsmaking med Ølakademiet
fredag
20:00

Digital ølsmaking med Ølakademiet

Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.