Søk i Aktiv i Oslo

Gratis soppkurs for fremmedspråklige hovedbilde

Gratis soppkurs for fremmedspråklige

Gratis soppkurs for fremmedspråklige

Gratis soppkurs for fremmedspråklige

Er du soppinteressert, men ukjent med de norske soppene? Da er dette endagskurset noe for deg.

Mange som blir soppforgiftet i Norge har utenlandsk bakgrunn. Det kan være pga. språklige problemer i forhold til å bestemme sopp ut fra norske soppbøker, men også at man plukker giftig sopp som likner spiselige arter fra hjemlandet. Kurset gir en kort innføring i de vanligste norske spiselige og giftige artene, med litt grunnleggende soppkunnskap og mye praksis ute i skogen. Det viktigste er å være sikker når man plukker soppene!

Kurset arrangeres av Oslo og omland sopp- og nyttvekstforening i samarbeid med Norges sopp- og nyttevekstforbund og Giftinformasjonen. Det er støttet av Helsedirektoratet og er gratis for deltakerne.

Tid og sted:
Kurset arrangeres i området rundt Linderudkollen sportstue ved Solemskogen. Buss 56 går til stoppestedet Linderudkollen.

Tirsdag 25/9 fra kl 10:00 til 15:00
Forbehold om nok påmeldte (minimum 10 personer).

Mer informasjon på www.neslekremla.no/turer

Relaterte saker

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Foredrag: Energi i klimakrisens tid
torsdag
18:00

Foredrag: Energi i klimakrisens tid

Energispørsmålet er et av vår tids mest aktuelle temaer både for politisk diskusjon, teknologiske valg, industri og arbeidsplasser, husholdningenes hverdag – og hele klodens fremtid.

Eventbilde: Dypdykk: Jul i vikingtiden
torsdag
18:00

Dypdykk: Jul i vikingtiden

Visste du at vikingene satte ut mat til sine forfedre midtvinters? Mange av dagens juletradisjoner har røtter tilbake til førkristen tid.