Søk i Aktiv i Oslo

Gratis inngang og aktiviteter for hele familien hovedbilde
lørdag 
Historisk museum

Gratis inngang og aktiviteter for hele familien

Denne siste lørdagen i august tilbyr vi publikum gratis inngang til Historisk museum og aktiviteter for hele familien.

Åpningstid lørdag: 10:00 – 17:00.

Har du aldri vært på Historisk museum før, eller er det en stund siden siste besøk? Utforsk våre utstillinger og bli med på aktiviteter for hele familien.

Ta turen innom utstillingen Jegeren for å få innblikk i en 11 500 år lang jakttradisjon som starter med steinpiler og ender med patroner. Hva er likheten mellom den moderne jeger og de første steinaldermenneskene i Norge?

Vi møter steinalderjegerne som streifet omkring i skog og fjell på jakt etter elg og reinsdyr og ser på våpnene og jaktteknikker de brukte. Vi blir også kjent med funnene fra en vikingkriger og veidemann fra Grimsdal som tok med seg både krigsvåpen og jaktutstyr til graven da han døde.

Les mer om utstillingen Jegeren

Relaterte saker

Eventbilde: Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet
onsdag
17:00

Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet

Er du ungdom og bor i Grünerløkka eller Gamle Oslo? Denne kvelden inviterer Naturhistorisk museum deg til åpent hus, pizza og spennende program i Klimahuset.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
torsdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Musikkundervisning – Oslo Kulturfabrikk
torsdag

Musikkundervisning – Oslo Kulturfabrikk

Vil du eller noen du kjenner begynne å synge, eller spille et instrument? Oslo Kulturfabrikk har nå nytt elevinntak på musikkundervisning med mulighet for oppstart i august/september.