Søk i Aktiv i Oslo

Gratis grafikkurs for seniorer hovedbilde

Gratis grafikkurs for seniorer

Grafikkurs Munchmuseet

Gratis grafikkurs og omvisning på Munch-museumet på tirsdager, onsdager og torsdager fra slutten av februar til slutten av mai.

Munch var en pioner innen grafikk. Han blandet ofte ulike teknikker og hans grafikk bærer preg av eksperimentering og variasjon.

Deltagerne på kurset vil arbeide med tresnitt i museets verksted sammen med en profesjonell grafiker. Arbeidene trykkes på bomullspapir i verkstedets egen grafikkpresse.

Kurset inkluderer en omvisning i utstillingen.

Våren 2012 vil det bli holdt grafikkurs for seniorer tirsdager, onsdager og torsdager fra 28. februar til 24. mai og fra 12. – 28. juni. Tilbudet vil også fortsette utover høsten.

Det kan være inntil 10 deltakere på et kurs. Kurset varer ca. 4 timer fra kl.10-14 inkludert omvisning og pause.

Se mer om de ulike utstillingene her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på guidet fjordtur med MS Bris
torsdag
13:30

Bli med på guidet fjordtur med MS Bris

Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!

Eventbilde: Boblende middag / lunsj
torsdag
17:00

Boblende middag / lunsj

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Til boblende kommer også passende retter, noe blir servert av kokkene og noe lager man selv.

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Syrah/Shiraz
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Syrah/Shiraz

Hva er det som skiller en syrah fra en shiraz? Denne kraftige, krydrete og syrefriske druen, som passer perfekt til sesongens vilt.