Søk i Aktiv i Oslo

Fotokurs med Bjørn Moholdt på Nomaden hovedbilde

Fotokurs med Bjørn Moholdt på Nomaden

Lær å ta bilder med Bjørn Moholdt på NomadenFotokurset med Bjørn Moholdt tar for seg hvordan bilder og historier skal fenge – få et kommersiellt blikk på helheten.

Ønsker du å gjøre noe mer ut av bildene du tar på tur? Selge historien og bildene til et reisemagasin? Kurset blir holdt over to kvelder med start mandag 26. mars. Del to av kurset blir holdt etter påske, mandag 16. april.

mandag 26. mars og mandag 16. april kl 19:00 – 21:30

Program:
– Intro kamera – utstyr
– Hvordan bruke begrensningene i utstyret til sin fordel.
Eks.: på Cuba brukte Bjørn Moholdt kun ett kamera med 50 mm objektiv. Se bildene her
– Gatefotografering – det rette øyeblikk
– Hvordan sette sammen en bildeserie
– Lagring / oppbevaring av bildene
– Etterarbeid
– Hvordan selger jeg bildene mine – til aviser, bildebanker, fotobyråer etc.
– Utforming av tekster (pitching)

Det blir anledning å levere inn et bilde til vurdering. Oppgaver kan gis mellom de to kursdatoene.

Kursavgift er kun kr 950,- for de to kveldene.

Påmelding til julie@nomaden.no

Les mer om fotokurset med Bjørn Moholdt på Nomaden >>

Les mer om Bjørn Moholdt >>

Relaterte saker

Eventbilde: Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse
tirsdag
17:00

Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse

I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.