Arrangementet er fullført.

Fiesta Halloween – Salt hovedbilde
lørdag 
22:00
SALT Arena

Fiesta Halloween – Salt

Velkommen til feiring av de Dødes dag (Halloween) på SALT!

De dødes dag (spansk: Día de Muertos) er en meksikansk feiring som finner sted den 1. og 2. november. Dette er en festdag både i Mexico og Sentral-Amerika, samt store deler av USA hvor det befinner seg mange meksikanere og sentralamerikanere.

Opprinnelsen for feiringen av de dødes dag i Mexico kommer fra før de spanske conquistadorene ankom kontinentet. Det er registrert feiringer fra aztekere, mayaere, purépechaer, nahuaer og totonacaer. Tegn tyder på at feiringene har foregått i flere tusen år. Tidligere var det vanlig å beholde hodeskaller som trofeer og vise dem frem under ritualer som symboliserte døden og gjenfødelsen. Høytiden feirer nemlig at de dødes sjeler er kommet tilbake til jorden for at bli æret av de levende med alle de tingene de satte pris på mens de var i live.

Bli med oss og feire denne dagen og alle våre døde med latinamerikansk musikk, glede, dans og underholdning! Djarielinthemix vil stå for musikken, og da vet vi allerede at stemningen blir fantastisk!

De som vil kle seg ut er velkomne, men det er ikke et must.
Det vil selvfølgelig være kåring og premie av beste kostyme!

Billetter: 150,- (universe.com/fiestahalloween021119)
ID: 21
Hvor: Bazaar

Relaterte saker

Eventbilde: Dora Thorhallsdottir – Overganger
torsdag
18:00

Dora Thorhallsdottir – Overganger

Overganger er et standup-show om de ulike overgangene i livet, om hvor trøblete de er, men også ofte ufrivillig komiske.

Eventbilde: Dr. Bergland uten grenser
torsdag
19:00

Dr. Bergland uten grenser

Norges morsomste lege – Jonas Kinge Bergland – er klar med nytt standupshow!

Eventbilde: Utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum
fredag

Utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum

Nasjonalmuseet har inntatt Teknisk museum med 27 kunstverk. Noen av dem er opplagte «brudd», mens man kan lure på om andre egentlig alltid har stått på museet.