Arrangementet er fullført.

Fiesta Halloween – Salt hovedbilde
lørdag 
22:00
SALT Arena

Fiesta Halloween – Salt

Velkommen til feiring av de Dødes dag (Halloween) på SALT!

De dødes dag (spansk: Día de Muertos) er en meksikansk feiring som finner sted den 1. og 2. november. Dette er en festdag både i Mexico og Sentral-Amerika, samt store deler av USA hvor det befinner seg mange meksikanere og sentralamerikanere.

Opprinnelsen for feiringen av de dødes dag i Mexico kommer fra før de spanske conquistadorene ankom kontinentet. Det er registrert feiringer fra aztekere, mayaere, purépechaer, nahuaer og totonacaer. Tegn tyder på at feiringene har foregått i flere tusen år. Tidligere var det vanlig å beholde hodeskaller som trofeer og vise dem frem under ritualer som symboliserte døden og gjenfødelsen. Høytiden feirer nemlig at de dødes sjeler er kommet tilbake til jorden for at bli æret av de levende med alle de tingene de satte pris på mens de var i live.

Bli med oss og feire denne dagen og alle våre døde med latinamerikansk musikk, glede, dans og underholdning! Djarielinthemix vil stå for musikken, og da vet vi allerede at stemningen blir fantastisk!

De som vil kle seg ut er velkomne, men det er ikke et must.
Det vil selvfølgelig være kåring og premie av beste kostyme!

Billetter: 150,- (universe.com/fiestahalloween021119)
ID: 21
Hvor: Bazaar

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Ny vikingutstilling i Oslo
tirsdag

Ny vikingutstilling i Oslo

Ny vikingutstilling i Oslo hvor publikum kan se perfekte rekonstruksjoner av klær og utstyr brukt til hverdags, plyndring og fest.

Eventbilde: Gerhard Munthe – Eventyrlige interiører
tirsdag

Gerhard Munthe – Eventyrlige interiører

I samarbeid med Nasjonalmuseet har Teknisk museum fått gleden av å presentere originalverk av Gerhard Munthe.