Arrangementet er fullført.
Vi kommer til å forberede en veldig spesiell meny i samarbeid med Annis Pølsemakeri i Mathallen, som KUN vil være tilgjengelig på denne dagen ved kjøp av billett.
Maten blir servert kl 18.30 rundt bordet – familieinspirert.
Menyen er som følger:
Asparagus & Smoked Trout w/ Horse Radish Cream
Fårikål prepared traditionally with new potatoes
“Svigemors Eplekake” with Vanilla Cream & Berries
Billetter for 499,- per person
Kjøp din billett her>>
Send oss også en mail når du kjøper billett slik at vi kan skrive inn reservasjonen. Øvrige spørsmål kan også henvendes til:
E-mail: booking@smelteverketoslo.no
Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.