Arrangementet er fullført.
Her ønsker de velkommen til En smak av honning, et skikkelig søtt smaksverksted hvor man følger Vulkanhonningen fra tak til fat.
Del 1: På taket
Bli med birøkter Alexander Du Rietz opp på taket der de flotte Snøhetta-bikubene står for å se biene i arbeid og høste voksrammer (alle får selvsagt låne birøkterdrakt).
Del 2: På (voks)ramme alvor
Praktisk verksted hvor deltakerne skreller voksrammer, slynger honning og tapper honningen over på krukker.
Del 3: På fatet
Sammen med en kokk fra Mathallen skal dere lage og spise mat med honning i. Dere får tips, triks og inspirasjon til å bruke honning mer i matlaging.
Del 4: I glasset
Cocktailworkshop på Torget.
Tidspunkt: 15:30 / 16:00 / 16:30 / 17:00 / 17:30
NB! Kun 6 plasser per starttidspunkt. Arrangementet varer i ca. 1,5 2 timer.
Pris: Kr. 545,- per person. Dette inkluderer 4 ulike workshops, mat, drikke og honning
I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.
Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.