Arrangementet er fullført.

En råvare, flere retter hovedbilde
tirsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Sagene

En råvare, flere retter

Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du enkelt kan lage flere retter av kun èn råvare. De vil ta for seg en råvare som er best i sesong. Du som deltager får med deg den klargjorte hovedråvaren hjem etter kurset. På dette kurset tar de for seg skrei og det dere forbereder på kurset er nok til 4 ulike, smaksrike middager for 2 personer, som du selv kan tilberede på ditt hjemmekjøkken.

Det blir en utfyllende demonstrasjon der de viser 4 ulike teknikker av skrei og hvordan du kan optimalisere hovedråvaren hjemme, både med tanke på økonomi og tid. Å lære hvilke ulike måter en kan bruke en råvare, vil gjøre at du kan bruke kreativiteten bedre, og utnytte de råvarene du kjøper til det fulle. I løpet av kurset blir det servert smaksprøver av de ulike teknikkene.

 

Les mer og book plass her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev kvelden på Oslofjorden!
lørdag
19:00

Opplev kvelden på Oslofjorden!

Hver dag i hele sommer kan du bli med på kveldscruise på Oslofjorden med tradisjonell rekebuffet! Turen tar ca. 3 timer, og går forbi Dynafyr, Middagsbukta og Den Norske Opera.

Eventbilde: Bondens Marked på Vinkelplassen
lørdag

Bondens Marked på Vinkelplassen

Bli med på høstens første Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.

Eventbilde: Bondens Marked – Birkelunden
lørdag

Bondens Marked – Birkelunden

Bondens marked er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.