Arrangementet er fullført.
Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du enkelt kan lage flere retter av kun èn råvare. De vil ta for seg en råvare som er best i sesong. Du som deltager får med deg den klargjorte hovedråvaren hjem etter kurset. På dette kurset tar de for seg skrei og det dere forbereder på kurset er nok til 4 ulike, smaksrike middager for 2 personer, som du selv kan tilberede på ditt hjemmekjøkken.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der de viser 4 ulike teknikker av skrei og hvordan du kan optimalisere hovedråvaren hjemme, både med tanke på økonomi og tid. Å lære hvilke ulike måter en kan bruke en råvare, vil gjøre at du kan bruke kreativiteten bedre, og utnytte de råvarene du kjøper til det fulle. I løpet av kurset blir det servert smaksprøver av de ulike teknikkene.
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.
Hver onsdag er det allmenquiz på Vesper med underholdende moro for alle og enhver.
Hver onsdag tester quizmaster Arvid Holmlund allmennkunnskapen din og Mester Pizzeria serverer ekte italiensk pizza!