Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

En råvare, flere retter hovedbilde
tirsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Sagene

En råvare, flere retter

Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du enkelt kan lage flere retter av kun èn råvare. De vil ta for seg en råvare som er best i sesong. Du som deltager får med deg den klargjorte hovedråvaren hjem etter kurset. På dette kurset tar de for seg skrei og det dere forbereder på kurset er nok til 4 ulike, smaksrike middager for 2 personer, som du selv kan tilberede på ditt hjemmekjøkken.

Det blir en utfyllende demonstrasjon der de viser 4 ulike teknikker av skrei og hvordan du kan optimalisere hovedråvaren hjemme, både med tanke på økonomi og tid. Å lære hvilke ulike måter en kan bruke en råvare, vil gjøre at du kan bruke kreativiteten bedre, og utnytte de råvarene du kjøper til det fulle. I løpet av kurset blir det servert smaksprøver av de ulike teknikkene.

 

Les mer og book plass her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bondens marked – Kolbotn Torg
lørdag
10:00

Bondens marked – Kolbotn Torg

Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.

Eventbilde: Bli en mesterkokk med Jonatan!
lørdag
12:00

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.