Arrangementet er fullført.

En råvare, flere retter hovedbilde
tirsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Sagene

En råvare, flere retter

Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du enkelt kan lage flere retter av kun èn råvare. De vil ta for seg en råvare som er best i sesong. Du som deltager får med deg den klargjorte hovedråvaren hjem etter kurset. På dette kurset tar de for seg skrei og det dere forbereder på kurset er nok til 4 ulike, smaksrike middager for 2 personer, som du selv kan tilberede på ditt hjemmekjøkken.

Det blir en utfyllende demonstrasjon der de viser 4 ulike teknikker av skrei og hvordan du kan optimalisere hovedråvaren hjemme, både med tanke på økonomi og tid. Å lære hvilke ulike måter en kan bruke en råvare, vil gjøre at du kan bruke kreativiteten bedre, og utnytte de råvarene du kjøper til det fulle. I løpet av kurset blir det servert smaksprøver av de ulike teknikkene.

 

Les mer og book plass her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.

Eventbilde: Førjulstid og romjul på Son Spa
tirsdag

Førjulstid og romjul på Son Spa

Nyt både spa og julemeny under førjulstiden, så vel som julaften, romjul og nyttårsaften på Son Spa.

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Vin til julemat
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Vin til julemat

Vinklubben presenterer 3 spennende viner til hver av de klassiske julerettene ribbe og pinnekjøtt.