Arrangementet er fullført.

En råvare, flere retter hovedbilde
tirsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Sagene

En råvare, flere retter

Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du enkelt kan lage flere retter av kun èn råvare. De vil ta for seg en råvare som er best i sesong. Du som deltager får med deg den klargjorte hovedråvaren hjem etter kurset. På dette kurset tar de for seg skrei og det dere forbereder på kurset er nok til 4 ulike, smaksrike middager for 2 personer, som du selv kan tilberede på ditt hjemmekjøkken.

Det blir en utfyllende demonstrasjon der de viser 4 ulike teknikker av skrei og hvordan du kan optimalisere hovedråvaren hjemme, både med tanke på økonomi og tid. Å lære hvilke ulike måter en kan bruke en råvare, vil gjøre at du kan bruke kreativiteten bedre, og utnytte de råvarene du kjøper til det fulle. I løpet av kurset blir det servert smaksprøver av de ulike teknikkene.

 

Les mer og book plass her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Ringnes Brygghus digitale Pop Culture Quiz
onsdag
18:35

Ringnes Brygghus digitale Pop Culture Quiz

Mike og Ringnes Brygghus sin populære digitale Pop Culture Quiz

Eventbilde: Smak av Pinot Noir
torsdag
19:30

Smak av Pinot Noir

Bærum Kulturhus inviterer til en jordomseiling og smaker på de ulike typene med Merete Bø. Arrangementet foregår digitalt.

Eventbilde: Live digitalt vinkurs: Chardonnay
lørdag
20:00

Live digitalt vinkurs: Chardonnay

Vinkurs hjem i stua! I løpet av ca 1,5 time vil du få en god teoretisk innføring og smake to spennende viner.