Arrangementet er fullført.

Kortreist Familieferie hos Drammensbadet! hovedbilde
mandag 

Kortreist Familieferie hos Drammensbadet!

Screen Shot 2016-06-27 at 1.37.11 PM

Screen Shot 2016-06-27 at 1.39.16 PM

 

Endelig er vinteren godt og vel forbi, og sommeren er i gang for fullt – og med den finner du enda større muligheter hos Drammensbadet! Utebassengene er nå åpne, hvorfor ikke tilbringe en sommerdag eller to med bading og aktiviteter?

Drammensbadet tilbyr tilsammen 9 basseng, hvorav 4 er utebasseng. Det er eget barnebasseng med strandsone, vannsprut, liten sklie og vannsopp – ypperlig for de minste! Her kan du ta med deg hele familien uten å bekymre deg over at noen skal få for lite å gjøre..

Det er en egen familiesklie på hele 67 meter! Sklia er en slager, og vil garantert være til glede for både store og små.

For de som trives litt bedre på land, finnes det også et stor plenområde med muligheter for soling og lek, og det er en egen grillplass hvor dere kan nyte en deilig matbit i sola.

Blir du fort rastløs? Hvorfor ikke samle sammen en gjeng for et slag med volleyball? Hos Drammensbadet har de eget volleyballnett som er tilgjengelig for alle gjester.

NB! Husk å ta med egen Volleyball hvis dere skal spille.

Drammensbadet er kortreist og passer perfekt for en liten utflukt eller familieferie. Nå har de også kampanjetilbud på familieårskort!
For mer informasjon se «Drammensbadet» eller besøk deres nettsider.

Drammensbadet er åpent UTE fra 4. juni – 28. august. 

Relaterte saker

Eventbilde: Besøk Teknisk museum i sommer
tirsdag

Besøk Teknisk museum i sommer

Bli med på morsomme og lærerike aktiviteter ute og inne, på Teknisk museum hele sommerferien!

Eventbilde: «Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum
tirsdag

«Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
onsdag

Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

I år kan de ønske velkommen til en helt ny Barnas Bondegård! Hils på kalv, geit, kaniner, høner, esel og ta en tur på hesteryggen.