Arrangementet er fullført.

Kortreist Familieferie hos Drammensbadet! hovedbilde
mandag 

Kortreist Familieferie hos Drammensbadet!

Screen Shot 2016-06-27 at 1.37.11 PM

Screen Shot 2016-06-27 at 1.39.16 PM

 

Endelig er vinteren godt og vel forbi, og sommeren er i gang for fullt – og med den finner du enda større muligheter hos Drammensbadet! Utebassengene er nå åpne, hvorfor ikke tilbringe en sommerdag eller to med bading og aktiviteter?

Drammensbadet tilbyr tilsammen 9 basseng, hvorav 4 er utebasseng. Det er eget barnebasseng med strandsone, vannsprut, liten sklie og vannsopp – ypperlig for de minste! Her kan du ta med deg hele familien uten å bekymre deg over at noen skal få for lite å gjøre..

Det er en egen familiesklie på hele 67 meter! Sklia er en slager, og vil garantert være til glede for både store og små.

For de som trives litt bedre på land, finnes det også et stor plenområde med muligheter for soling og lek, og det er en egen grillplass hvor dere kan nyte en deilig matbit i sola.

Blir du fort rastløs? Hvorfor ikke samle sammen en gjeng for et slag med volleyball? Hos Drammensbadet har de eget volleyballnett som er tilgjengelig for alle gjester.

NB! Husk å ta med egen Volleyball hvis dere skal spille.

Drammensbadet er kortreist og passer perfekt for en liten utflukt eller familieferie. Nå har de også kampanjetilbud på familieårskort!
For mer informasjon se «Drammensbadet» eller besøk deres nettsider.

Drammensbadet er åpent UTE fra 4. juni – 28. august. 

Relaterte saker

Eventbilde: Halloween-verksted på Barnekunstmuseet
lørdag
11:00

Halloween-verksted på Barnekunstmuseet

Barnekunstmuseet i Oslo inviterer til kostymeparty, kunstverksted og Halloween-party! Dresskode: Kostymeparty – her er det bare å kle seg opp! 

Eventbilde: To generasjoner – sushi
lørdag
11:00

To generasjoner – sushi

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Eventbilde: Peter Pan og Kaptein Krok
lørdag
13:00

Peter Pan og Kaptein Krok

Bli med å se den spennende historien med inspirasjon fra den kjente barne klassikeren om Peter Pan og Wendy i Drømmeland.