Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Drag rett fra levra hovedbilde
fredag 
22:00
SALT Arena

Drag rett fra levra

Gjør deg klar for en stand-up-aften med de råeste dragartistene med de skarpeste tungene.

Festivalen har samlet artister fra miljøet som vil få latteren til å sitte løst. Vi lover god stemning, grov humor- ja, rett og slett Drag rett fra Levra! Kveldens konferansier og klovn- er sagnomsuste Deborah VidaLoca Darling! Med seg har hun June Kommune, Enigma Ataraxia og Tatjana Sapphire (flere i line-upen blir snart annonsert)

ID: 20 år

Bilde: Karina Klingen Rønning, design: Remi Johansen Hovda

—————

Velkommen til Oslo Drag Festival 29. – 30. juli 2022!
Oslo Drag Festival er et initiativ fra dragmiljøet om å skape Norges første og eneste festival for scenekunsten DRAG! Festivalens formål er å løfte frem og vise det Norge har å by på av drag og andre sceneuttrykk som tangerer mot drag og skeiv scenekunst.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på omvisning i Operaen
torsdag
12:00

Bli med på omvisning i Operaen

På Omvisning i Operaen får du et innblikk i det som skjer bak scenen før teppet går opp. Dyktige omvisere forteller om arkitektur og sceneteknikk, opera og ballett. 

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
torsdag
18:30

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
torsdag
21:00

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.