Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Den Store Badstudagen 2019 hovedbilde
lørdag 
09:00
SALT Oslo

Den Store Badstudagen 2019

20. april inviterer SALT, KOK Oslo og Sørenga Badstue- og Helårsbadeanstalt hele Oslo til Den Store Badstuedagen 2019!

For en og samme billett kan publikum teste ut alle Bjørvikas saunaer og rett og slett kanskje få årets beste svett på selveste påskeaften! Sammen med Åretak og Mad Goats ror vi også publikum over til Sørengas Badstue- og Helårsbadeanstalt og inn til KOK Oslo for de som ønsker det.

På SALT åpnes alle barene og før du vet ordet av det står det en DJ og spiller musikk i Árdna fra kl. 18. Kaldkulpene fylles også, mens hos Sørengas Badstue- og Helårsbadeanstalt og KOK er fjorden åpen for alle som tør!

_____________

Dagen deles i fire tidsslotter; kl. 9-12, 12-15, 15-18 og 18-21.
Ordinærbillett: 295,- per slot
Student/nabobillett/medlemsbillett: 195,- per slot
Barn/ungdom 7 – 15 år: 150,- per slot
Barn under 7 år: gratis
Aldersgrense 18 år etter kl. 18.00 på SALT.
(kjøpte billetter refunderes ikke)

Innsjekk og kjøp av drop-in billetter på dagen kjøpes på SALT.
Dersom du vil starte på Sørengas Badstue- og Helårsbadeanstalt kan billetter også kjøpes der (betaling med Vipps). KOK tar kun imot forhåndskjøpe billetter.

Billettene gjelder til alle saunaene innenfor tidsslotten de er kjøpt til. Flere av saunaene er små, så du er ikke garantert plass, men kan ferdes mellom dem som du selv ønsker.

Inkludert i billetten er også rotur med Åretak over til Sørengas Badstue- og Helårsbadeanstalt. Ønsker du å padle over dit eller inn til KOK koster det 50kr én vei og 100kr tur/retur med Mad Goats (betaling på stedet med Vipps).

Ting å huske på:
-badetøy er påbudt i alle saunaene
-medbragt drikke er ikke tillatt på SALT
-ta med egen håndkle, hengelås og flip-flops (til SALT)
-ta med egen grillmat og -utstyr om du vil grille utenfor Sørengas Badstue- og Helårsbadeanstalt
-SALT forventer at gjestene ikke er overstadig beruset og at de oppfører seg mot andre gjester og staben. Hvis ikke beholder de retten til å kaste ut folk.

Om SALT
SALT åpner alle sine saunaer for gjestene på Den Store Badstudagen. Både Árdna, en av verdens største saunaer med plass til 80 personer, tønnesaunaen som er laget av en over 100 år gammel aquavittønne, tradisjonelle Naustet sauna og SALTs nyeste tilskudd, rett utenfor Árdna; en tradisjonell sauna for opptil 30 personer. Utenfor Árdna fylles også kaldstampene for de som ikke ønsker å svømme i sjøen.

Om KOK Oslo
På Langkaia ligger KOK Oslo fortøyd med sine to badstubåter Morild og Aurora, kun ett minutt gange fra SALT i retning Operaen. Morild har vært på sjøen i ett år og rommer 10 gjester, mens Aurora er bare noen uker gammel og tar imot 14 besøkende, samt byr på badeluke i gulvet. På Den Store Badstudagen kan du nyte den revitaliserende kombinasjonen av dampende sauna og forfriskende fjordbad på begge båtene.

Om Sørengas Badstue- og helårsbadeanstalt
Sørengas Badstue- & Helårsbadeanstalt har to badstuflåter, den originale Måken bygget av drivved, og splitter nye Skarven, med plass til totalt 28 personer. På Den Store Badstuedagen kan du benytte begge og ta deg en dukkert i fjorden. NB: begge flåtene ligger på Operastranda, rett ved siden av Operaen. Det er ca. 15 min å gå langs Havnepromenaden fra SALT til Sørengas Badstue- og Helårsbadeanstalt, men takket være Åretak og Mad Goats vil noen heldige få muligheten til å bli rodd i båt eller padle over vika i kayak.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
onsdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: The Well Summer Club
onsdag
00:00

The Well Summer Club

Ser du etter et flott sted å slappe av, sole deg, bade, spise, drikke og bare ha det bra i sommer? Opplev herlig beach club-stemning på The Well, bare 15 minutter fra Oslo.

Eventbilde: Sommerstandup 2024
torsdag
18:30

Sommerstandup 2024

På Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær!